PokerNewsin videokatsaus: Kunnianosoitus WSOP:n 40 vuodelle, Osat 1 ja 2

PokerNewsin videokatsaus: Kunnianosoitus WSOP:n 40 vuodelle, Osat 1 ja 2 0001

Maailman suurin pokeritapahtuma, World Series of Poker, viettää 40. juhlavuottaan historiallisissa tunnelmissa ja PokerNews haluaa kunnioittaa tätä merkkivuotta kolmiosaisella videokatsauksella World Series of Pokerin historiasta. Ensimmäisessä videossa kerrotaan WSOP:n alkutaipaleesta, jolloin edellisen sukupolven pokerilegendat ottivat mittaa toisistaan rahapöytien ääressä ja mestarit valittiin äänestämällä. Sarja on kasvanut kuluneen neljän vuosikymmenen aikana valtaviin mittoihin, ja se kertoo pelin elinvoimasta samoin kuin WSOP:n takana olevien ihmisten ja ideoiden vahvuudesta.

Tässä videosarjan ensimmäinen osa:

Toinen osa käsittelee vuosia, jolloin pokeriturnaus alkoi kasvaa ja koki varsinaisen vallankumouksen. 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa uusi sukupolvi astui esiin ja haastoi texasilaisten stetsonhattuisten veteraanipelaajien sukupolven:

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories