2009 WSOP: Ville Wahlbeck kolmannelle päivälle Razzissa, Kettunen rahoille ja muita uutisia

2009 WSOP: Ville Wahlbeck kolmannelle päivälle Razzissa, Kettunen rahoille ja muita uutisia 0001

Ville Wahlbeck kolmannelle päivälle tapahtumassa 44

Ville Wahlbeck on edelleen mukana tapahtumassa 44, $2,500 Seven Card Razz, josta on nyt pelattu kaksi ensimmäistä päivää. Kolmannelle päivälle jatkaa 13 pelaajaa, ja kaikki ovat jo tukevasti rahasijoilla. 2009 WSOP Player of The Year -kisassa Ville Wahlbeck on jaetulla ensimmäisellä sijalla Jeffrey Lisandron kanssa, joka jatkaa samassa Razz –tapahtumassa myös kolmannelle päivälle. Lisandro on kuitenkin chip leaderina ja Villellä joukon pienin pino. Saa nähdä mikä on POY-kisan tilanne tämän tapahtuman jälkeen.

Henri Kettunen rahoille tapahtumassa 40

Tapahtumassa 40, $10,000 Pot-Limit Omaha World Championship voiton vei Matt Graham. Tapahtuman aloittivat suomalaisista mm. Thomas Wahlroos, Henri Kettunen, Juha Helppi, Ville Wahlbeck, Ilari Sahamies ja Patrik Antonius, mutta kolmannelle päivälle selvisi ainoastaan Henri Kettunen. Hän putosi päivän 3 ensimmäisten käsien aikana, tuloksena kuitenkin 25. sija ja $25,817.

Ilari Sahamies Las Vegasiin

Ilari Sahamies on saapunut tämän vuoden WSOP-turnaukseen ja osallistunut jo ainakin tapahtumaan 40, jossa selvisi toiselle päivälle. PokerNewsin videohaastattelussa Sahamies kertoo tunnelmistaan ja suunnitelmistaan:

Patrik Antonius toipilaana

Toisessa videohaastattelussa kuulemme, missä Patrik Antonius on piileskellyt 2009 WSOP –turnauksen alkupuolen:

Tällä hetkellä WSOP:ssä on kesken 4 tapahtumaa (tapahtumat 43, 44, 45 ja 46) ja yksi uusi (47) alkaa keskiviikkona paikallista aikaa klo 12. Tilannetta Riosta voit seurata PokerNewsin Live Reporting -sivuilta. Sieltä löydät myös jo pelattujen tapahtumien tulostaulukot.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories