Alex Bolotin voittaa 'Ante Up For Africa' hyväntekeväisyystapahtuman

Alex Bolotin voittaa 'Ante Up For Africa' hyväntekeväisyystapahtuman 0001

Alex Bolotin voitti "Ante Up For Africa" -tapahtuman 2009 World Series of Poker –turnauksessa hyväntekeväisyyteen varattuna päivänä. Bolotin sai ensimmäisestä sijastaan $177,730 ja lahjoitti välittömästi puolet voitostaan hyväntekeväisyyteen, kuten lähes kaikki tapahtumassa rahoille päässeet pelaajat.

Tapahtumaan osallistui 138 pokerinpelaajaa ja kuuluisuutta ja ESPN kuvasi sen osana 2009 WSOP pokeriohjelmistoaan, joka esitetään televisiossa myöhemmin tänä kesänä ja syksynä. Hollywood, urheilu ja pokerimaailman huiput olivat hyvin edustettuina tässä $5,000 buy-in -tapahtumassa. Don Cheadle ja Annie Duke toimivat jälleen kerran juontajina tässä AUFA-tapahtumassa, jolla kerättiin taas varoja humanitääriseen apuun sodan repimän Darfurin alueen asukkaille. Tämän vuoden erityisen hyväntekeväisyystapahtuman tuotto lahjoitettiin ENOUGH –järjestölle sekä amerikkalaisella International Rescue Committee -kansalaisjärjestölle.

Tapahtumaan saavuttiin punaista mattoa pitkin ja sillä astelleiden filmi- ja televisiotähtien joukossa olivat mm. Jason Alexander, Brad Garrett, Patrick Bruel, Sarah Silverman, Ben Affleck, Dean Cain, tapahtuman juontaja Cheadle, Cedric the Entertainer, Nelly, Rene Angelil, Matt Damon, Montel Williams, Mario Adinolfi, Jennifer Tilly sekä monia muita. Urheilumaailmaa edustivat mm. Charles Barkley, Mike Tyson, Shane Warne, Kenny Smith, D.J. Mbenga, Herschel Walker.

Pokerimaailman valovoimaisimmat tähdet olivat myös paikalla. Osallistujien joukossa olivat Joe Hachem, Chris Ferguson, Erik Seidel, PokerNewsin Tony G sekä Rayan Nathan, Greg Raymer, Jennifer Harman, toinen tapahtuman juontaja Duke, 2008 Ante Up For Africa –tapahtuman voittaja Johnny Hennigan, Ylon Schwartz, Brandon Cantu, Dennis Phillips, Victor Ramdin, Luca Pagano, Mike Matusow, Jason Mercier, Howard Lederer, John Juanda, Matt Graham, Peter Eastgate, Shaun Deeb, Andy Bloch, Jennifer Harman sekä monia muita.

Useat tapahtumaan osallistuneista kuuluisuuksista käyttivät hyväkseen tämän harvinaisen tilaisuuden yhdistää auttamisen Ante Up For African kautta sekä oman rakkautensa pokeriin. Montel Williams sanoi: "Täällä ovat sekä maailman parhaat pokerinpelaajat että paljon muita pokerin ystäviä. Olen itse lähdössä Afrikkaan ensi viikolla (tekemään dokumenttia), joten tämä tapahtuma edustaa juuri sitä, mihin itse uskon. Mielestäni tämä on oikea tapa tuoda esiin pokerin hyviä puolia toisen hyvän puolen, World Series of Poker –turnauksen yhteydessä."

Näyttelijä Dean Cain kertoi: "Viime vuonna olin avustusjärjestön mukana Keniassa 14 - 15 päivää. Näin omin silmin minkälaista siellä oli. Köyhyys Keniassa, AIDS:in leviäminen ja Darfurissa käynnissä oleva kansanmurha – ne ovat kaikki uskomattomia. Olemme kaikki kuulleet niistä. Mutta emme näe sitä. Kun näin sen omin silmin, sydämeni särkyi. Olen isä ja asioista huolestunut maailmankansalainen ja haluan auttaa jollain tavalla ja tuoda tämän asian yleiseen tietoisuuteen... pokerinpelaajat pelaavat korttia valtavista rahasummista. Mutta he ovat samalla todella anteliaita ihmisiä. Tämä on käynyt ilmi näinä muutamana vuonna, jolloin kaikki voittajat ovat lahjoittaneet voittorahansa hyvän asian puolesta."

Entinen WSOP-mestari Greg Raymer huomautti: "Ne ihmiset Afrikassa, joille nämä rahat menevät ovat koko maailman huono-osaisimpia. He joutuvat kohtaamaan elämässään hirvittäviä vaikeuksia, joita tässä maassa elävät ihmiset eivät pysty edes kuvittelemaan. Pokeriyhteisöön kuuluvat ihmiset haluavat osoittaa hyvää tahtoaan uhraamalla hieman aikaansa ja voimiaan voidakseen lahjoittaa rahaa näiden ihmisten auttamiseen."

Alex Bolotin voittaa 'Ante Up For Africa' hyväntekeväisyystapahtuman 101

Alex Bolotin juhli voittoaan Ante Up For Africa –tapahtuman juontajien Annie Duken ja Don Cheadlen kanssa. (kuva: World Series of Poker.)

Itse pokeritapahtumassa Alex Bolotin päihitti Adam Richardsonin heads-up –pelissä ja vei tittelin finaalipöydässä,jossa pelasivat myös Rafe Furst, Erik Seidel, Chris Ferguson, Phil Gordon, John Hennigan ja Jennifer Harman. Tässä täydellinen lista 18 pelaajasta, jotka pääsivät tapahtumassa rahoille:

1. Aleksandr Bolotin — $176,449

2. Adam Richardson — $109,194

3. Rafe Furst — $72,308

4. Erik Seidel — $51,601

5. Chris Ferguson — $38,550

6. Phil Gordon — $30,760

7. John Hennigan — $25,900

8. Matthew Kay — $22,970

9. Jennifer Harman-Traniello — $21,439

10. Philip Tom — $15,713

11. Clay Brown — $15,713

12. Matt Lessinger – $15,713

13. James Joyner — $12,517

14. Steve Zolotow — $12,517

15. James Sowers — $12,517

16. John George — $10,653

17. Matt Graham — $10,653

18. Richard Siegel — $10,653

PokerNews oli paikan päällä osallistujien saapuessa punaista mattoa pitkin:

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories