2009 WSOP päätapahtuma: Eric Cloutier päivän 2a johdossa

2009 WSOP päätapahtuma: Eric Cloutier päivän 2a johdossa 0001

Tiistaina pelattiin 2009 World Series of Poker päätapahtuman päivä 2a. 1476 päiviltä 1a ja 1b jatkoon selvinnyttä pelaajaa saapui Amazon –saliin keskipäivän aikaan ja heistä vain 657 oli jäljellä yli 12 tuntia myöhemmin.

Päivän 2a päättyessä kärjessä oli Eric Cloutier 384,000 stäkillään. Seitsemän muutakin pelaajaa ylitti 300,000 rajan, heidän joukossaan Ed Perry, Brandon Demes ja Greg "FBT" Mueller.

Toisaalta useat tunnetut ammattilaiset saivat siirtyä katsomon puolelle päivän aikana. Epäonnisten tähtien joukossa olivat mm. Gavin Smith, Amarillo Slim Preston, Mike Matusow, Dewey Tomko, Gus Hansen, Sandra Naujoks, Phil Laak sekä Jennifer Tilley, Tony G. ja Barry Greenstein.

Suomalaispelaajista päivälle 2a lähtivät ainakin Tommi Eteläperä, Miika Puumalainen, Tom Ahlberg, Juha Helppi, Kimmo Liukku, Toni Ojala, Panu Pitkänen ja Jani Sointula.

Juha Helppi selvisi aivan päivän loppuhetkille, mutta lähti epäonnekseen 20 minuuttia ennen päätöstä taskukuninkailla all-in ennen floppia Eric Cloutieria vastaan. Tältä herralta löytyi ikävä kyllä taskuässät ja kun pöytä ei tuonut apuja, Helppi sai siirtyä katsomon puolelle. Tämä voitto auttoi osaltaan Cloutieria matkalla johtoasemaan.

Jatkoon päivälle 3 selvisi ainakin Jani Sointula, muiden suomalaisten kohtalosta ei vielä tällä hetkellä ole varmaa tietoa.

Tänään Las Vegasissa on vuorossa päivä 2b, johon saapuvat päiviltä 1c ja 1d jatkoon selvinneet pelaajat. Tiedossa on ennätyssuuri osallistujajoukko, yli 3000 pelaajaa. Suomalaisia päivän aloitukseen on lähdössä päivältä 1c Timo Annala, Patrik Hirvonen, Henri Kettunen, Jukka Kokkonen Mika Paasonen, Petri Pietilä, Hannu Seppälä, Lasse Simola ja Marko Vainio sekä päivältä 1d Tero Kilkanen, Vesa Leikos, Ville Ruuhoinen, Antti Tarakkamäki, Taneli Tiikkaja, Asmo Votkin ja Ville Wahlbeck.

Peli jatkuu siis tänään klo 12 paikallista aikaa päivällä 2b ja tilannetta Riosta voit seurata PokerNews Live Reporting -sivuilta.

More Stories

Other Stories