2009 WSOP päätapahtuma: Grospellier päivän 3 johtoon

2009 WSOP päätapahtuma: Grospellier päivän 3 johtoon 0001

Perjantaina 2044 pelaajaa aloitti 2009 World Series of Poker $10,000 NLHE päätapahtuman päivän 3 torstain välipäivästä virkistyneinä. Päivästä tuli kuitenkin armoton, sillä 60 prosenttia pelaajista putosi iltaan mennessä. Jäljelle jäi vain 789 pelaajaa, ja rahasijat alkoivat jo olla lähellä, sillä 648 pelaajalle on luvassa rahastus. Päivän päätyessä kärkeen oli noussut Bertrand "ElkY" Grospellier huimalla erolla seuraaviin pelaajiin.

Päivän alkaessa WSOP:n tavoitelluinta ranneketta havittelemassa oli vielä urheilutähtiä, elokuvatähtiä, rock-tähtiä, TV-tähtiä sekä pokerinpelaajia, jotka kansoittivat jokaisen kolkan Rion Amazon salissa, kun koko jäljellä olevien pelaajien joukko pelasi ensimmäistä kertaa samaan aikaan. Mukana aloituksessa olivat entiset päätapahtuman mestarit Peter Eastgate, Joe Hachem, Phil Hellmuth, Dan Harrington, Greg Raymer, Chris Ferguson, Carlos Mortensen ja Bobby Baldwin sekä WSOPE -voittaja John Juanda. Vielä yhtä ranneketta lisää tavoittelivat myös Phil Ivey, Erik Seidel, Ville Wahlbeck, Jeff Lisandro, Tom Schneider ja Brian Lemke. Suomalaisia päivän aloituksessa oli yhdeksän, parhaissa asemissa Miika Puumalainen sijalla 13.

Ville Wahlbeckilla oli enää pieni pino edessään ja hän putosi jo päivän alkuvaiheessa. Tämän myötä varmistui myös vuoden 2009 WSOP Player of the Year –kisan voittaja, sillä Ville oli ollut ainoa joka olisi voinut vielä kuroa kiinni piste-eron Jeffrey Lisandroon. Myös Jeff Lisandro sai kuitenkin siirtyä katsomon puolelle ennen kuin päivä oli päättynyt.

Päivän aikana osallistujia putosi keskimäärin kaksi minuutissa ja tunnetuista nimistä lähtöpassit saivat mm. Erik Seidel, Roland de Wolfe, Jennifer Harman, Humberto Brenes, Jean-Robert Bellande, Liz Lieu, Carlos Mortensen, Greg Raymer ja John Juanda. Päivälle 4 jatkavat sen sijaan ainakin Peter Eastgate, Phil Hellmuth, Justin Bonomo, Lou Diamond Phillips, Joe Sebok, Chris Ferguson, Kara Scott ja Joe Hachem. Suomalaisista päivälle 4 selvisivät Miika Puumalainen, Vesa Leikos ja Staffan Fagelberg.

Peli jatkuu tänään klo 12 paikallista aikaa päivällä 4, jonka aikana päästään rahasijoille. Tilannetta Riosta voit seurata PokerNews Live Reporting -sivuilta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories