Voittiko hän miljoonan? Face the Acen toinen jakso

Voittiko hän miljoonan? Face the Acen toinen jakso 0001

Toinen jakso Face the Ace-ohjelmasta tuli lauantaina. Don Topel antoi viime viikolla voittamansa $200,000 pois ja lähti yrittämään miljoonan dollarin voittamista. Hän valitsi Gavin Smithin "ässäkseen".

Topel ei kuitenkaan onnistunut voittamaan entistä "WPT vuoden pelaajaa" ja meni kotiin ilman mitään. Ohjelma epäonnistui myös katsojamäärien kasvattamisessa toista jaksoaan varten. Onnistuuko ohjelma vielä kasvattamaan katsojalukujaan ja selviytymään? Se jää nähtäväksi.

Marcia Owens, ensimmäinen Face the Ace-ohjelman naispelaaja lähti tanskalaista suurpelaajaa, Gus Hansenia vastaan. Hansen sanoi että pokerissa edes tytöt eivät saa armoa. Owens hävisi lopulta ja hänet lähetettiin takaisin kotikyläänsä tyhjin taskuin. Toivottavasti tämä ei ole jatkuva tapa... lohdutuspalkintoja kaivataan, ehkäpä?

Face the Ace jatkuu 12. syyskuuta. Full Tilt Poker antaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan, pelaamaan parhaimmillaan miljoonasta dollarista.

More Stories

Other Stories