Phil Ivey: Sivuvedot WSOP:ssa

Phil Ivey: Sivuvedot WSOP:ssa 0001

Phil Ivey on ehdottomasti tunnetuin pelaaja tämän vuoden WSOP-finaalipöydässä. Bodog.com on laittanut hänen kertoimiksiin 4/1 voittaa World Series of Poker-pääturnaus, kun jäljellä on yhdeksän pelaajaa.

Ensimmäinen palkinto on elämän muuttava $8.5 miljoonaa mutta Phil Iveylle on luvassa paljon lisää sivuvedoista joita hän on tehnyt World Series of Pokeria varten. Ihmiset ovat spekuloineet jo viikkoja sivuvedoista joita hän on asettanut, ja nyt olemme saaneet vihdoinkin niisät tietoa.

Tom Dwan, Phil Gordon ja Andy Bloch ovat lyöneet vetoa Iveyn kanssa. Dwan on menettämässä miljoonaa jos Ivey voittaa. Hiljattain Full Tilt-radiolähetyksessä, kun kysyttiin sivuvedosta, Gordon sanoi elävän tärisevin jaloin. Gordon kertoi myös Andy Blochin olevan häviämässä 2 miljoonaa dollaria jos Phil Ivey voittaa 2009 WSOP-pääturnauksen. Bloch vahvisti tämän, ja sanoi että veto tehtiin kun jäljellä oli 2,400 pelaajaa - kertoimet 99-1. Andy panosti $20,000.

On epäselvää onko sivuvetoja vielä lisää, mutta yksi asia on varma, Phil Iveyllä on mahdollisuus voittaa paljon enemmän kuin $8.5 miljoonaa jos hän voittaa pääturnauksen.

Veikkaa voittajaa Bodogilla.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories