PKR yhteistyöhön Xhilaraten kanssa

PKR yhteistyöhön Xhilaraten kanssa 0001

PKR yhteistyöhön Xhilaraten kanssa

PKR on ilmoittanut yhteistyöstään pokerihierontaterapeuttien, nimeltä Xhilarate, kanssa. Tämä glamouritiimi hierontatyttöjä on sama jonka olet saattanut nähdä WSOPE- tai GUKPT-turnauksissa. He tekevät PKR-debyyttinsä Poker in the Park-tapahtumassa tällä viikolla ja tuleva olemaan paikalla Poker Domessa hierontaa varten, hieronnan hinta on £1/minuutti.

Markkinointimanageri Erika Schwartz sanoi, "mitään ei voi verrata Xhilarate-tyttöjen glamouriin ja tyyliin, eikä myöskään heidän hierontaansa. Uskomme heidän sopivan täydellisesti imagoomme ja he tuovat paljon kaivattua helpotusta ja apua pelaajillemme kun he pelaavat livepeleissä poissa tietokoneitensa luota."

Hieronta keskittyy niskaan, selkään ja olkapäihin. Xhilarete käyttää hieronnassa arvostettuja itämaisia tekniikoita, kuten Shiatsu, Ayurveda, japanilainen hieronta, thai- ja intialaista päähierontaa. Hienosti tehdyt hieronnat ja palvelut eivät ikinä häiritse pelaajan keskittymistä pokeripöydässä, ja hieronnassa käytetään hellävaraista manipulaatiota ja painepisteiden avaamista lievittääkseen stressiä. Pelaajien tunnelmat ovat täynnä energiaa ja aivan kuin he olisivat "uudestisyntyneitä". Hieronta tapahtuu vaatteiden läpi, eikä siihen tarvita mitään öljyjä tai muuta vastaavaa.

Pelaa 3D-pokeria PKR-huoneella!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories