PokerStars APPT Macau päivä 1C: Chiang johtoasemissa

PokerStars APPT Macau päivä 1C: Chiang johtoasemissa 0001

Sanontahan kuuluu: kolmas kerta toden sanoo 185 rekisteröitynyttä pelaajaa 1C-pelipäivänä, vuoden 2009 PokerStars Asia Pacific Poker Tour Macau-pääturnauksessa toivoivat varmasti kolmannen pelipäivän olevan onnekas omalle kohdalle. Enemmälle kuin puolille tämä päivä oli kuitenkin vain päätepysäkki turnauksessa, jota joutui odottamaan kaksi päivää pitempään kuin ensimmäinen ryhmä. Kaikilla ei onnistunut niin hyvin kuin Wei Cheng "Jacko" Chiangilla (124,800) tai AsianLogic-toimitusjohtajalla Tom Hallilla (120,700).

Viime vuoden APPT Macau-pääturnaus oli $3,300-sisäänostolla. Houkus voittaa sen kokoinen turnaus oli suuri 538:lla pelaajalla, ja turnauksen veikin lopulta Kaliforniasta kotoisin oleva Eddy Sabat. Tänä vuonna, kun päivä 1C alkoi 185:llä pelaajalla, ja ne lisättiin päivien 1A ja 1B pelaajamääriin, saatiin yhteensä 429 pelaajan turnaus, joka on siis hieman yli 100 pelaajaa vähemmän kuin edellisenä vuonna. Täytyy kuitenkin muistaa, että tämän vuoden sisäänosto on yli 50% suurempi kuin viime vuonna, joten turnaus on silti ollut menestys, tehdet APPT Macau-pääturnauksesta Aasian rikkaimman pokeriturnauksen toisena vuonna peräkkäin.

Suurimman osan päivästä suhteellisen tuntematon Sida Yuen, ja sitten hyvin tunnettu Theo Tran taistelivat turnauksen johdosta. Molemmat kävivät lähellä 100,000 muutaman kerran, jonka jälkeen he taas tippuivat turnauksen keskivaiheille. Loppuen lopuksi kuitenkin Tom Hall, voittaen kolmen pelaajan potin, oli ensimmäinen pelaaja joka ylitti tuon "maagisen" rajan. Näytti siltä kuin Hall tulisi myös lopettamaan päivän turnauksen johtajana, mutta päivän viimeisessä kädessä Chiang tuli ohi ja lopetti päivän johdossa.

Tänään Chiang, Hall ja loput 1C-päivän selviytyjistä - mukaanlukien veljekset Hachem, Joe ja Tony, sekä aina vaarallinen Bertrand "ElkY" Grospellier tulevat pelaamaan päivistä 1A ja 1B selviytyneitä vastaan. Pelaajia tulee olemaan hieman alle 200 turnauksen 2. pelipäivänä. Nämä selviytyjät himoitsevat päivän 1B-johtajan Kristoffer Myhren päänahkaa, jolla tulee olemaan päivän alkaessa 183,400 merkkiä kun pelaajat istuvat pelaamaan 8-tasolla, 500/1,000 blindeilla ja 100 antella.

More Stories

Other Stories