PokerStars - suurin ja paras pokeribonus ikinä!

PokerStars - suurin ja paras pokeribonus ikinä! 0001

PokerStars-bonus ensimmäisellä talletuksella on nyt suurin ikinä! 100%-talletusbonus $600 saakka on sellainen bonus jota ei ole nähty PokerStarsilla ikinä. Vielä parempaa, pelaajilla on mahdollisuus tallettaa kolme kertaa saadakseen bonussumman hyödynnettyä kokonaan, mutta talletukset täytyy tehdä 60 päivän sisällä ensimmäisestä.

Lataa PokerStars

Pelaajilla tulee olemaan 6 kuukautta aikaa ansaita täysi bonus. PokerStars-pokeribonus ansaitaan $10 erissä ja kurssilla 17 VPP/$1. Bonuskoodi tähän bonukseen on STARS600 joka tulee käyttää jos haluat PokerStars-bonuksen.

Jos olet jo pelaaja PokerStarsilla...

Mutta PokerStarsin bonusuutiset eivät lopu vieläkään! Nyt he tarjoavat myös suurimman ja parhaimman uudelleentalletusbonuksen koskaan! Jos olet jo pelaaja PokerStarsilla, sinulla on oikeus 50%-uudelleentalletusbonukseen $300 saakka. Pelaajat voivat tehdä tätäkin bonusta varten kolme eri talletusta, ja talletusten tulee olla tehty 90 päivän kuluessa ensimmäisestä. Pelaajilla on 6 kuukautta aikaa ansaita koko bonus. Kaikki talletukset jotka tehdään tätä bonusta varten tulee tehdä koodilla WCOOP.

Käytä PokerStars-markkinointikoodi (finnishpokernews) ja liity PokerStarsiin, muistaen tallettaessa käyttää tässä artikkelissa mainittuja pokeribonuskoodeja. Käyttämällä edellä mainittua markkinointikoodia pääset mukaan PokerNewsin yksityisiin $2,000-ilmaisturnauksiin PokerStarsilla. Nyt jos koskaan kannattaa liittyä maailman suurimmalle pokerihuoneelle!

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories