Team UltimateBet saa uuden jäsenen

Team UltimateBet saa uuden jäsenen 0001

Team UltimateBet saa uuden jäsenen

Se on nyt virallista. Entinen Team Absolute Pokerin keulakuva, Liv Boeree, on tehnyt sopimuksen Ultimate Bet-sivuston kanssa ja on nyt osana Team UltimateBetiä. Astrofysiikasta valmistunut pelaaja löysi pokerin tosi-tv-sarjassa nimeltä UltimatePoker.com Showdown, jossa viisi osallistujaa valittiin oppimaan pokeria Phil Hellmuthilta ja Annie Dukelta.

"On kunnia pelata kahden pelaajan kanssa jotka auttoivat minua alkuun pokeriuralla," sanoi Boeree. "Annie ja Phil ovat kaksi suosikkipelaajaani, joten heidän kanssa pelaaminen on hieman epätodellinen kokemus, kuitenkin sellainen josta olen erittäin ylpeä."

Haluatko pelata Liviä vastaan? Luo Ultimate Bet-tili ja koita onneasi.

More Stories

Other Stories