WCOOP 2009: katsaus tulevaan nettiturnaussarjaan

WCOOP 2009: katsaus tulevaan nettiturnaussarjaan 0001

Pelaajat odottavat jo kuumeisesti tämän vuoden PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP)-turnaussarjan alkua, ja päätimme istua alas PokerStars-turnausjohtajan/pokerihuonemanagerin, Bryan Slickin kanssa keskustellaksemme tulevasta tapahtumasta.

Ensimmäiseksi, kertoisit hieman mitä uutta tämän vuoden WCOOP tarjoaa?

WCOOP:ssa on muutama uusi juttu, jotkut ovat uusia yleisesti koko sivustolle, ja ne saadaan toimimaan juuri sopivasti WCOOP-turnaussarjan alkua varten. Käytämme parametriä nimeltä 'Fast Dealing' ("nopeaa jakoa") joka tekee juuri sitä miltä kuulostaakin - jakamisen animaatiot toimivat nopeammin kuin tavallisesti. Pelaajalla on viisi sekuntia vähemmän aikaa tehdä päätös kuin yleensä (25 sek. --> 20 sek.) mikä ei vaikuta paljolta, eikä olekaan yhtä kättä kohden, mutta kokonaisuudessaan sen vaikutus on merkittävä. Pelaajat saavat enemmän käsiä per taso, ja turnausta pelataan eteenpäin nopeammin.

Tänä vuonna meillä on turnauksia joissa on pienempi sisäänosto kuin ennen ($109) sekä peliaikoja joita emme ole ennen käyttäneet. Turnaus #6, $109-sisäänostolla jossa on miljoonan dollarin palkintopotti - siinä on turnaus josta olemme innoissamme. Ykköspalkinto tuossa turnauksessa tulee olemaan erittäin suuri suhteessa sisäänostoon.

Myös uutta WCOOP:ssa, ovat uudenlaiset turnauspelit. Esimerkiksi NL Omaha Hi/lo, Badugi, ja teitynlainen NLHE-turnaus jota kutsutaan nimellä "big antes" ("suuret lisäpanokset"), ja siinä idea on varmasti helppo arvata. Olemme myös yrittäneet saada taukoja WCOOP-turnauksiin, muiden PokerStars-turnausten lisäksi. Olemme saaneet tästä nimenomaisesti toiminnosta paljon palautetta, ja odotamme innoissamme sen tulemista mukaan peleihin.

Vakuuttavaa! Kerro meille vähän Extreme-satelliiteista. Mitä ne tarjoavat pelaajille?

WCOOP Extreme-satelliitteihin on lisätty yli miljoonan dollarin arvosta lippuja WCOOP-turnauksiin. Ne pyörivät vieläkin, ja loppuvat 16. elokuuta. Pelaajat voivat ostaa itsensä näihin mukaan niinkin vähällä kuin $7.50 ja voittaa tiensä elämän muuttaviin rahasummiin.

Edellisillä kerroilla WCOOP on esittänyt livestreamejä finaalipöydistä joissa oli mukana kommentaattoreita ja analysointia. Onko tätä odotettavissa tälläkin kertaa?

Meillä ei tule olemaan livestreamejä finaalipöydistä tänä vuonna. Sen sijaan, meillä on Pokerstars.tv-välityksellä ohjelmia joissa kerrataan tapahtuneet ja kommentoidaan/analysoidaan turnauksia. Olemme saaneet näistä paljon positiivista palautetta, ja PokerStars.tv-tiimi on erittäin innoissaan tekemässä näitä uudestaan.

Ensimmäisen Spring Championship of Online Poker (SCOOP)-turnaussarjan aikana oli kolme erilaista turnausta pyörimässä samaan aikaan, eri kokoisia pokeritilejä varten, voimmeko odottaa tätä tulevalta WCOOP:lta?

Ei, tätä ei tapahdu WCOOP:n kanssa. Päätimme että SCOOP-formaatti, josta me pidämme ja joka oli todella suositttu, tulee olemaan vain SCOOP:lle. (Formaatti toistuu SCOOP 2010:ssä.)

Viime aikoina on kuulunut Yhdysvaltain suunnalta hyvää lakiasioiden suhteen, ennustatteko suuria numeroita WCOOP:ta varten? Voisiko tämä olla suurin WCOOP ikinä?

Toivomme ehdottomasti että WCOOP on suurempi kuin sitä edeltävällä kerralla. Takuupottien yhteismäärä itse asiassa ylittää viime vuoden, joten sinänsä tästä tulee varmasti suurempi vuosi kuin viime vuodesta. Luonnollisesti, toivomme ja odotamme ylittävämme niin monta takuupottia kuin mahdollista. Teemme paljon töitä joka vuosi antaaksemme pelaajille suurimman ja parhaimman mahdollisen turnaussarjan.

Jos pelaajille on palautetta meille, olisimme erittäin kiitollisia jos kertoisitte meille, [email protected]

Kahdeksas vuosittainen WCOOP alkaa 3. syyskuuta ja satelliitit pyörivät tauotta PokerStarsilla, liity Pokerstarsiin täällä ja hyppää mukaan toimintaan.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories