WPT Legends of Poker - Prahlad Friedman voittaa

WPT Legends of Poker - Prahlad Friedman voittaa 0001

Prahlad Friedman voitti WPT Legends of Poker-turnauksen, ja sen mukana palkintorahat ($1,009,000) ensimmäisestä sijastaan, plus $25,500-arvoinen sisäänosto WPT-maailmanmestaruusturnaukseen.

Viimeisessä kädessä Prahlad korotti ennen floppia, ja kun vastustaja (Kevin Schaffel) meni all-in, hän mietti hyvän aikaa ennen kuin päätti maksaa. Schaffel kertoi käden aikana Prahladille tietävänsä että tämä tulee maksamaan, ja laski maksettavan summan jo valmiiksi. Kun kortit käännettiin, Prahlad olikin johdossa, ja hänen AQ oli liikaa Schaffelin KJ:lle.

Toiseksi tullut Kevin Schaffel on osa "November Nine"-porukkaa jotka tulevat taistelemaan World Series of Poker 2009-pääturnauksen voitosta marraskuussa. Hän säästi siis voitolleen hieman tuuria WSOP-finaalipöytään, jossa luvassa olisi tuntuvasti suurempi palkinto. Mutta WPT Legends of Poker-turnauksen toisesta sijasta voitettu palkinto, $471,670 lohduttaa myös varmasti.

Myös Prahlad Friedmanilla on menestystä WSOP-turnauksissa, ja itse asiassa yksi turnausvoitto $1,500-turnauksessa. Hän oli myös yhdessä vaiheessa vakionimi netin suurimmissa peleissä, pelaten hurjia pelejä muunmuassa Patrik Antoniusta vastaan. Toivottavasti hänet nähdään vielä tulevaisuudessakin kyseisten pelien parissa.

World Poker Tour nähdään seuraavan kerran Borgata Poker Openin merkeissä syyskuussa.

Tässä turnauksen top-8:

1. Prahlad Friedman - $1,009,000

2. Kevin Schaffel - $471,670

3. Todd Terry - $231,300

4. Alfredo "Toto" Leonidas - $144,600

5. Sam Stein - $116,225

6. Mike Krescanko - $89,220

7. Vigen Manukyan - $64,400

8. Matthew Marafioti - $52,320

More Stories

Other Stories