2009 WSOP Ante Up for Africa-turnaus

2009 WSOP Ante Up for Africa-turnaus 0001

ESPN näyttö kolmatta viikkoa 2009 WSOP-toimintaa Ante Up for Africa-turnauksen muodossa. Tusinoittain julkkiksia ja pokeriammattilaisia osallistui tähän turnaukseen. Tämä on ensimmäinen kerta kun Ante Up for Africa on näytetty televisiossa.

Turnauksessa oli $5,000-sisäänosto ja se veti 137 pelaajaa. Kokonaispalkintopotti oli $665,820. On ehdotettu, että pelaajat lahjoittavat 50% voitoistaan hyväntekeväisyyteen.

Mm. Don Cheadle, Matt Damon, Ben Affleck, Sarah Silverman, Montel Williams, Nelly, Cedric the Entertainer, Herschel Walker ja Charles Barkley olivat julkkisten joukossa. Monet pokeriammattilaiset pelasivat turnauksessa myös, mukaanlukien Annie Duke, Jennifer Harman, Howard Lederer, Mike Matusow, Peter Eastgate ja Dennis Phillips.

Peli oli rentoa eikä useimmat pelaajat ottaneet turnausta niin vakavasti. Turnaus luotiin enemmänkin hauskana tapana kerätä rahaa ja saada ihmisten huomio Darfuriin.

Mike McDermott (tai siis, Matt Damon, miksi ikinä haluat häntä kutsua) pääsi erityisesti televisioitavaan pöytään vieläpä Erik Seidelin viereen. Rounder-elokuvassahan Erik Seidel oli tavallaan mukana häviämässä Johnny Chanille 1988 WSOP-pääturnauksessa, joten sillä että tämä kaksikko on samassa pöydässä, oli tietty merkitys. Damonille kävi niin kuin muillekkin julkkiksille - ei päässyt finaalipöytään.

Finaalipöytä oli, ja tämä ei tullu yllätyksenä, täynnä pokeriammattilaisia. Jennifer Harman, Matt Kay, John Hennigan, Phil Gordon, Chris Ferguson, Erik Seidel, Rafe Furst, Adam Richardson ja Alex Bolotin pääsivät kaikki Ante Up for Africa-turnauksen finaalipöytään. Viisi pelaajaa pöydässä, Harman, Hennigan, Ferguson, Seidel ja Furst ovat yhteensä voittaneet 18 WSOP-ranneketta.

Todella nopean turnaustruktuurin mukaisesti pelaajat tippuivat turnauksesta suhteellisen nopeasti, kun lopulta Richardson hävisi voittajalle, Alex Bolotinille heads-upissa. Bolotin kuittasi $176,449 voitostaan.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories