EPT London - suuria nimiä ilmoittautuneena

EPT London - suuria nimiä ilmoittautuneena 0001

Tästä päivästä lähtien katseet ovat Britanniassa jossa tullaan pelaamaan kuukausi pokerin eliitin kesken, ja PokerStars toimii tietysti yhden keskeisimmän turnauksen organisoijana, joka on EPT London.

Suuri määrä nimipelaajia on ilmoittanut ja vahvistanut saapumisensa turnaukseen, mukaanlukien maailmanmestari Poker Eastgate ja entiset maailmanmestarit Joe Hachem, Chris Moneymaker, Greg Raymer sekä Dennis Phillips, Daniel Negreanu, Vanessa Rousso ja Barry Greenstein. Joe Cada, Eric Buchman ja Kevin Schaffel, jotka kuuluvat seuraavaan November Nine-joukkoon, odotetaan saapuvan paikalle. Valtavasti huomiota kerännyt sivuturnaus £20,000-sisäänostolla on myös tarjolla ja siinä nimipelaajia varmasti myös nähdään.

Team PokerStars-ammattilainen Daniel Negreanu sanoi: "EPT London on muuttunut enemmän festivaaliksi kuin tyypilliseksi EPT-turnaukseksi. Pääturnaus on vieläkin se suurin juttu Lontoossa, mutta jos et voita sitä, on tarjolla paljon muitakin turnauksia joissa sisäänostot liikkuvat alhaalta ylös, mukaanlukien High Roller-turnaus, ja oma suosikkini, 8-game mixed-turnaus. Nekin jotka eivät halua osallistua pääturnaukseen, voivat joko osallistua suurilla summilla High Roller-turnaukseen, tai sitten pienemmällä sisäänostolla pienempiin turnauksiin.

Voit vielä voittaa paikkasi niinkin pienellä sijoituksella kuin $2.20, vain PokerStarsilla.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories