Million Dollar Cash Game tänään

Million Dollar Cash Game tänään 0001

Britanniassa pelataan tällä hetkellä English Poker Open-turnausta, ja valmistaudutaan sekä European Poker Tour London-turnaukseen sekä World Series of Poker Europe-turnaukseen.

Tänään käynnistyy kuitenkin televisiossa näytettävä käteispeli, Million Dollar Cash Game johon kuuluu Full Tilt Poker-ammattilaisia kuten Phil Ivey, Chris Ferguson, Gus Hansen, Mike Matusow, sekä suomalainen supertähti Patrik Antonius ja Full Tilt-tiimin ulkopuolisena Tom 'durrrr' Dwan.

Vuonna 2007 samainen ohjelma tuotti televisioidun pokerin historian suurimman potin, $807,400, joka oli Phil Iveyn voittama.

Tyypilliseen (outoon) tapaan näissä TV-käteispeliturnauksissa, pelaajalle joka tekee kaikista eniten tuottoa pelissä annetaan palkintopokaali, kuten mm. eilen Sammy 'Any Two' Georgelle European Cash Game-ohjelmassa. Million Dollar Cash Game näytetään SkySportsilla ensi vuoden alussa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories