PokerStars Baltic Festival tänä syksynä Tallinnassa

PokerStars Baltic Festival tänä syksynä Tallinnassa 0001

Maailman suurin nettipokerisivusto PokerStars.com ilmoittaa järjestävänsä PokerStars Baltic Festivalin tänä syksynä Viron pääkaupungissa Tallinnassa.

PokerStars Baltic Festival järjestetään luksushotelli Swissôtelin konferenssikeskuksessa 28.—31.10.2009. Nelipäiväisen päätapahtuman buy-in on 1 100 euroa, ja palkintopotin uskotaan ulottuvan satoihin tuhansiin euroihin. Tallinnan sivutapahtumien tarkka aikataulu festivaaliviikon aikana julkistetaan pian. PokerStars.com järjestää merkittävän määrän tapahtuman satelliittiturnauksia syys- ja lokakuussa. Mukana on muun muassa sekä ilmaisturnauksia että satelliittiturnauksia, joiden buy-init alkavat 2,20 dollarista.

"PokerStarsilla on satojatuhansia pokerinpelaajia Pohjoismaissa, Baltian alueen valtioissa sekä Venäjällä. Tähän mennessä on järjestetty kuitenkin vain muutamia kiinnostavia liveturnauksia", kertoo Tomas Larsson, PokerStarsin Suomen ja Baltian maajohtaja.

"Nyt järjestettävällä festivaalilla tavoitteenamme on luoda ylivoimaisesti paras livepokerikokemus, jonka kaltaisia pelaajat hankkivat yleensä maineikkaissa tapahtumissa, kuten Bahamalla järjestettävässä PokerStars Caribbean Adventuressa ja European Poker

Tourin finaalissa Monte Carlossa. PokerStars Baltic Festivalilla yhdistetään loistelias paikka Baltian parhaaseen livepokeriin", jatkaa Larsson.

"Tallinna on erinomainen kohde PokerStars Baltic Festivalin kaltaiselle tapahtumalle, sillä kaupunkiin on helppo matkustaa ja tilat ovat upeat. Lisäksi meillä on vahva kokemus suurten ja kansainvälisten pokeriturnausten järjestämisestä. Olen vakuuttunut, että festivaali houkuttelee pelaajia niin naapurimaista kuin ympäri Eurooppaakin. Mukana on myös Team PokerStars Pron jäseniä sekä alueen huippu-urheilijoita", Larsson muistuttaa.

Uudet pelaajat - muistakaa käyttää PokerStars-markkinointikoodi liittyessänne PokerStarsille.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories