Ultimate Bet-emoyhtiö Tokwiro selvillä vesillä

Ultimate Bet-emoyhtiö Tokwiro selvillä vesillä 0001

Vaikka Russ Hamiltonin ja muiden Ultimate Bet-huijareiden nimeäminen Kahnawake Gaming Commissionin toimesta päättääkseen 2008 Ultimate Bet-huijausskandaalin varastikin pääotsikot, Tokwiro Enterprises ENRG:n, eli UltimateBetin emoyhtiön, kohtalo on myös uutisten arvoinen koska se kumoaa kaikki teoriat joiden mukaan Tokwiro oli jotenkin ollut osallisena skandaalissa.

KGC:n raportin mukaan Tokwiro ei ollut tietoinen kontrollisysteemien puutteista ennen kuin huijaus oli jo tapahtunut. Yhtiö teki täysillä töitä KGC:n kanssa läpi tutkinnan löytääkseen tekijät jotka olivat vastuussa huijauksesta ja kukaan selvitetyistä henkilöistä ei ole millään tavalla osallisena Tokwiron omistajana, henkilökunnassa tai muissa operaatioissa.

"Pelaajiemme turva ja hyvinvointi on ykkösprioriteettimme ja olemme erittäin tyytyväisiä nyt kun he pääsevät käsiksi huijauksen tietoihin, ja kaikki faktat sekä löydökset nähdään KGC:n raportista. Money pelaajistamme ovat odottaneet kärsivällisesti täyttä listaa käyttäjänimistä jotka olivat osallisena huijaustapauksissa, ja voimme nyt vastata näihin kyselyihin," sanoi Tokwiron toimitusjohtaja Paul Leggett viimeisimmässä uutistiedotteessa.

Nyt kun on selvitetty että Tokwiro ei osallistunut väärintekemiseen, yhtiö vaikuttaa olevan oikealla tiellä ja rakentamassa Ultimate Bet- ja Absolute Poker-brandeja suuremmiksi. Pelaajille on maksettu yli $22 miljoonaa takaisin huijaustapauksista, horisontissa ei näy uusia oikeusjuttuja, joten Tokwiro liikkuu eteenpäin jättäen skandaalin taakseen.

"Meille on erittäin tärkeätä että pelaajamme ja muut pokeriyhteisöstä ymmärtävät näiden henkilöiden, jotka osallistuivat huijaukseen, olevan täysin ulkopuolisia eikä heillä ole minkäänlaista osaa eikä arpaa yhtiömme toiminnassa, ja toivomme että KGC-raportti auttaa informoimaan pelaajiamme tästä faktasta. Viimeisen vuoden aikana olemme kirjaimellisesti uudelleenrakentaneet yhtiömme, luoden uuden hallintatiimin ja runkohenkilökunnan jotka ovat pokerinpelaajia itse, tämä peli on heidän intohimonsa ja olemme innostuineita demonstroimaan mitä pystymme tekemään tulevina kuukausina," Leggett sanoi.

Ei ole ollut parempaa aikaa liittyä Ultimate Betille.

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories