Mandalay Media esitti tarjouksen World Poker Tourista viimeisellä minuutilla

Mandalay Media esitti tarjouksen World Poker Tourista viimeisellä minuutilla 0001

Mandalay Media Inc., Hollywoodissa sijaitseva mediayrityis joka tuottaa elokuvia ja jakaa viihdettä 3G-mobiiliverkkoihin on ilmoittanut lähettäneensä ehdotuksen WPT Enterprises Inc.:in hankkimiseksi $36.5 miljoonasta, joka koostuu $28.5 miljoonasta rahana ja $5 miljoonasta Mandalay Media-osakkeina, sekä päättymättömästä oikeudesta osallistua tulojen jakoon aina $3 miljoonaan saakka. Tarjous on selvästi suurempi kuin $12.3 miljoonaa joka on Peerless Media Ltd.:n tarjoama (PartyGamingin pyörittämä).

Kirjeessä jonka Mandalay Media lähetti WPT-johdolle, tehtiin selväksi kuinka tarjous on "ylivoimainen" verrattuna Peerless Median tarjoukseen, varsinkin kun Peerless "ei tarjoa minkäänlaista maksua, tai tulojen jakamaista WPTE-osakkeiden omistajille." Kirjeessä sanotaan että Mandalay Median tarjous päinvastoin tarjoaa suurta raha- ja osakemäärää suoraan osakkeiden omistajille, ja arvostaa WPTE:tä selvästi enemmän.

WPT Enterprisesin tarkoitus oli pitää äänestys Peerless Median tarjouksesta näinä päivinä. Mandalay Media on pyytänyt WPT:tä siirtämään tapaamista keskustellaakseen uudesta tarjouksesta.

WPT ei ole vielä julkistanut minkäänlaista lausuntoa.

More Stories

Other Stories