PokerStars EPT London-pääturnaus: Aaron Gustavson voitti!

PokerStars EPT London-pääturnaus: Aaron Gustavson voitti! 0001

London Hilton Metropolessa nähtiin mielenkiintoinen sekoitus pelaajia PokerStars.com European Poker Tour Londonin viimeisenä päivänä. Vaikka ulkona oli synkkää, sisällä nähtiin kirkkaita nuoria pokeritähtiä finaalipöydässä tai kannustamassa suosikkipelaajiaan.

Nuori amerikkalainen Aaron Gustavson, joka on suhteellisen tuntematon nimi Euroopassa, mutta on jo tänä vuonna voittanut Borgatassa sivuturnauksen, ja tuli toiselle sijalle toisessa turnauksessa. Huomion keskipisteenä oli hallitseva World Series of Poker-mestari Peter Eastgate joka meni finaalipöytään toisella sijalla.

Ensimmäinen tippuja oli marokkolainen Karim Bennani joka oli kestänyt muutaman blindin ajan ennen kuin nuori portugalilainen Rui Milhomens veti maton hänen altaan. Sen jälkeen oli kaksi tuntia väliä ennen seuraavaa eliminointia, mutta, niin kuin bussiasemalla, odotat kauan ja sitten kaksi tulee samaan aikaan. PokerStars Team Asia-ammattilainen Raymond Wu tippui seitsemännellä sijalla ja Rui Milhomens kuudennella sijalla. Nämä tapahtuivat muutaman minuutin sisällä.

Eastgate oli johtajana kun peli alkoi viiden pelaajan kesken, mutta Gustavson otti johdon takaisin kasiparilla josta tuli kolmoset brittiläistä finalistia, Dominic Cullenia vastaan. Seuraavaksi oli norjalaisen Martin Gudvangenin vuoro lähteä Senningerin toimesta. Ja Senninger sai sitten lähteä Gustavsonin toimesta.

Päätettiin mennä lounaalle ennen heads-upin aloittamista. Ja sitten pelattiin yksi EPT-historian nopeimmista heads-upeista. Eastgate menetti puolet stackistaan ensimmäisessä kädessä. Seitsemän käden jälkeen hän oli jo ulkona turnauksesta toisella sijalla, ja Gustavson juhli voittoa.

Finaalipöydän tulokset

1. Aaron Gustavson - £850,000

2. Peter Eastgate - £530,000

3. Nikolai Senninger - £285,000

4. Martin Gudvangen - £227,000

5. Dominic Cullen - £173,000

6. Rui Milhomens - £124,000

7. Raymond Wu - £87,000

8. Karim Bennani - £50,100

More Stories

Other Stories