PokerStars julkistaa Latin American Poker Tour-aikataulun

PokerStars julkistaa Latin American Poker Tour-aikataulun 0001

PokerStars valmistautuu taas kerran kiertueelle, ja on ilmoittanut aikataulunsa Latin American Poker Tour-kiertueelle. PokerStars sai lämpimän vastaanoton kiertueelle osallistuneilta pelaajilta viime kerralla, ja jos ne tapahtumat ennustavat sitä mitä tulee tapahtumaan tällä kertaa, uudella kiertueella tullaan näkemään hurja määrä pelaajia. PokerStars juhlistaa kiertueen kolmatta kautta aloittamalla turnaussarjan Costa Ricassa.

Team PokerStars-ammattilaisen Humberto Brenesin mukaan PokerStarsin päätös aloittaa kiertue Costa Ricassa oli loistavaa laatua. "Kahden kauden aikana Latin American Poker Tourista on tullut suurin pokerikiertue maanosassa. Se vetää puoleensa maanosan parhaat pelaajat ja muualta maailmasta. Viime kaudella nähtiin jopa miljoonan dollarin palkintopotti Costa Ricassa ja tiedän että se tulee olemaan vielä suurempi tällä kertaa! Olen ylpeä saadessani pelata Costa Ricassa - se on kotimaani ja tapahtumalla on minulle erityinen merkitys," Brenes sanoi.

Sen lisäksi että pelaajat voivat pelata $2,500 + $200-pääturnauksessa, pelaajilla on mahdollisuus auttaa muita pelaamalla Humberton "Shark Hunt"-hyväntekeväisyysturnauksessa. Tämän turnauksen voittaja saa LAPT Chile-pakkauksen. Hyväntekeväisyysturnaus pelataan turbo-muodossa, ja sen sisäänosto on $100. Puolet palkintopotista lahjoitetaan "The Whitley Fund for Nature"-järjestölle. Brenes ja PokerStars tulevat lahjoittamaan saman summan kuin mitä turnauksen palkintopotista lahjoitetaan.

Viime vuonna tapahtumassa nähtiin ammattilaisia ympäri maailmaa, mukaanlukien Team PokerStars-ammattilaiset Daniel Negreanu, Andre Akkari ja Alex Gomes. Akkarin mukaan (hän on Brasiliasta kotoisin) hän on valmis aloittamaan pelaamisen. "En malta odottaa LAPT-kiertueen kolmannen kauden alkamista Costa Ricassa, joka on uskomaton maa."

LAPT 2009-aikataulu

LAPT Playa Conchal (Costa Rica): $2,500 + $200 - Marraskuun 19-22, 2009

PCA (Bahamas): $10,000 + $300 - Tammikuun 4-14, 2010

LAPT Punta del Este (Uruguay: $3,500 + $200 - Helmikuun 24-27, 2009

LAPT Vina del Mar (Chile): $2,500 + $200 - Maaliskuun 20-23, 2010

LAPT Finale Argentina: $5,000 + $300 - Päivämäärä ilmoitetaan tulevaisuudessa.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories