UltimateBet Aruba Poker Classic päivä 1B: 267 taistelee $2.3 miljoonan palkintopotista

UltimateBet Aruba Poker Classic päivä 1B: 267 taistelee $2.3 miljoonan palkintopotista 0001

Toinen päivä UltimateBet.com 2009 Aruba Poker Classic-turnauksessa veti 281 osallistujaa, joka kasvatti osallistujien kokonaismäärän 469:ään ja loi jopa $2.3 miljoonan palkintopotin. Kun päivä oli pelattu, 156 pelaajaa selviytyi jatkoon, ja kun ne yhdistetään ensimmäiseltä pelipäivältä selvinneisiin 111:ta pelaajaan, saatiin yhteensä 267 pelaajaa seuraavaan pelipäivään, jota kutsutaan virallisesti nimellä "päivä 2". Kahta ensimmäistä varsinaista pelipäivää kutsuttiin nimellä 1A ja 1B.

Uusin Team UltimateBet-jäsen Joe Sebok ei kestänyt kauan. Hän tippui ennen kuin ensimmäinen taso oli loppunut, kun hänen isot kätensä sattuivat vielä isompia käsiä vastaan. Annie Duke, Billy Kopp, ja Liv Boeree (jotka ovat myös Team UltimateBetissä) eivät myöskään onnistuneet pääsemään jatkoon.

Jeff Madsen oli toinen suurista nimistä, mutta hän liittyi Sebokin joukkoon ennen ensimmäisen tason loppua. Madsen floppasi kolmoset, mutta hänen vastustajansa floppasi suuremmat kolmoset, ja Madsen sai poistua. Muita pelaajia jotka ottavat huomenna aurinkoa pelaamisen sijasta ovat mm. Layne Flack, Will "The Thrill" Failla, Mark "P0ker H0" Kroon ja Erica Shoenberg.

Päivän toiminta oli hidasta ja tasaista. Pelaajia ei tippunut nopeasti eikä mitään niin sanotusti "erikoista" muutenkaan tapahtunut.

Team UltimateBet-jäsenet Tiffany Michelle, Brandon Cantu, Shawn Rice ja Michael Binger kaikki pääsevät toiseen pelipäivään.

267 pelaajaa palaa seuraavaan pelipäivään kilpailemaan yli $750,000 ensimmäisestä palkinnosta.

More Stories

Other Stories