Phil ja Luciaetta Iveylle ero

Phil Ivey

Phil Ivey ja vaimonsa Licuaetta päättivät seitsemän vuotta kestäneen avioliittonsa tällä viikolla. He laittoivat avioerohakemuksen vireille 22. joulukuuta ja se myönnettiin toissapäivänä, 29. joulukuuta.

Iveyt tapasivat aikoinaan jo koulussa ja ovat olleet yhdessä siitä saakka. He menivät naimisiin toukokuussa 2002. Heillä ei ole lapsia yhdessä, ja heidän tilanteestaan avioehdon suhteen ei tiedetä.

Sen lisäksi että hän on saavuttanut 7 World Series of Poker-ranneketta ja World Poker Tour-mestaruuden, Ivey on tehnyt yli $12 miljoonaa uransa aikana turnauksista. Hän on tehnyt nettipokeripeleissä $15.6 miljoonaa 2007-2009 aikana ja ansainnut miljoonia (määrää voi tietää tarkasti) live-peleissä vuosien aikana.

Ero päättää Iveyn muuten hienosti menneen vuoden, jonka aikana hän voitti mm. kaksi WSOP-ranneketta ja pääsi "November Nine"-porukkaan, sijoittuen seitsemänneksi WSOP-pääturnauksessa.

More Stories

Other Stories