Näin biittaat RushPokerin FullTiltillä

Rushpoker

Kaikki tuntuvat esittävän mitä jännittävimpiä tapoja biitata FullTiltin uusi Rushpoker ja neuvot ovat yleensä ottaen erittäin ristiriitaisia. Tosiasiassa peli hakee vielä uomaansa ja strategiat tulevat varmasti muuttumaan monen pelaajan kohdalla. PokerNews istui alas Rahul Maitran kanssa, joka on yksi sivun säännöllisistä voittajista.

Mistä on kyse?

Rushpoker on uusi ja jännittävä formaatti, jota kutsutaan "steroidipokeriksi". Pelaajalle arvotaan pöytä ja paikka, jonka jälkeen käsi käynnistyy. Jos pelaaja päättää foldata, avautuu eteen välittömästi uusi pöytä ja paikka. Pelissä on niin sanottu "pelaajapooli", josta kone arpoo uusia pöytiä pelaajista jotka ovat heittäneet korttinsa pois. Tästä seuraa jatkuva käsikavalkaadi, joka hidastuu hetkeksi vain silloin kun päätät pelata käden. Softa toimii moitteettomasti ja uusi käsi ilmestyy sekunnissa ruutuun. Pelaajalla on vaikeaa, tai jopa mahdotonta, tutustua vastustajiin, joten apuohjelman käyttäjät saavat tilanteesta selvän edun. Käsiä pelataan jopa 1200 tunnissa ja jos pelaaja on tiukemmasta päästä, joka takaa hurjan volatiliteetin. Rushpoker vaatii ehdottomasti hienosäätöä normaaliin rinkiin verrattuna ja tämä artikkeli avaa näitä ovia.

Asiaan!

Ensimmäinen pointti on, että pelissä pätevät edelleen samat lainalaisuuudet, kuin normaalissa täydessä ringissä. Jos peliä seuraa hetken, huomaa valtaosalla pelaajista kaksi perusvirhettä. Joko he alkavat pelata liian tiukkaa, tai liian löysää. Peli pistää monen pään sekaisin vauhdillaan, eikä ole ihme että monet tekevät virheitä. Lähde siis pelaamaan peliä, kuin normaalia täyttä rinkiä ja analysoi vastustajan tyyli.

Dynamiikka

RushPoker perustuu puhtaasti todennäköisyyksiin, sillä on erittäin harvinaista, että törmäät samoihin pelaajiin kahdessa peräkkäisessä kädessä. Näin ollen et pysty analysoimaan mahdollista tiltiä hävitystä kädestä tai muuten huonoa päivää. Tämä tarkoittaa pelin yksinkertaistamista ja sitä että jokainen käsi pelataan ns omana sessionaan. Vähemmän informaatiota tarkoittaa yksinkertaisempaa ja helpompaa strategiaa.

Alussa ei ollut HUDeja tai informaatiota vastustajasta. Vihut tekivät kolme ja neljä betiä erittäin laajalla käsivalikoimalla, ottaen tiukoista pelaajista kaiken edun irti. Kun peli alkoi avautumaan kaikille, tuli mukaan aggressiivinen tyyli, joka puolestaan meni monella yli. Pelaajan tehtävä onkin käyttää HUDia ja muita apuohjelmia, analysoidakseen ketkä pelaajista pelaavat aggressiivisesti ja ketkä tiukemmin. Kun tätä informaatiota käyttää optimaalisesti hyväkseen, on kyse enää mahdollisesta kyvystä pelata floppi ja turn mahdollisimman hyvin.

Muista olla imeytymättä Rushpokerin kovaan kierteeseen ja kun eteesi tulee tilanne, anna itsellesi aikaa miettiä ja pelaa normaalin yhdeksän pöydän sijasta vaikka kolmea tai neljää. Käsiä tulee joka tapauksessa paljon.

Positio

Position tärkeys korostuu Rushpokerissa. Syyt mainittiin osaksi jo aikaisemmin ja juuri rajoittunut etu vastustajaan pitää ottaa huomioon. Yksi huomioitava seikka on anonymiteetti, sillä vastustaja kunnioittaa korotustasi enemmän, teit sen sitten UTG:sta tai buttonista. Bluffaaminen on tehokkaampaa ja kun pääset tekemään ratkaisusi positiosta, luovuttaa vastustaja tarpeeksi usein. Jos vastustaja ei näe peliprosenttejasi, olettaa hän sinun pelaavan todellista valikoimaasi paljon tiukemmin. Blindien ryöstö on niin ikään helpompaa ja tuotteliaampaa, kuin normaalisti.

Blinditaistelu on myös tärkeä. Rahul Maitran käyttää seuraavia tapoja: A) Isosta blindistä korotan normaalisti tuntematonta pienen blindin limpaajaa B) Kolmebettaan normaalia heikkoa pelaajaa useammin kuin normaalisti. Blindipeli historiaa ei ole olemassa, joten aikaisempia ryöstöjä ei muisteta.

Stackin koko

Stackien koko vaihtuu joka kädessä hurjasti, joten tarkista huolellisesti jokaisen käden tilanne, sillä tällä saattaa olla erittäin ratkaiseva rooli oikeaan ja väärään muuviin. Maitra käyttää "auto rebuy"-optiota, joka pitää pöydässä aina 100 BB:a. Stackit nousevat Rushpokerissa nopeasti ja sinulla saattaa olla 200BB:a, ennen kuin huomaatkaan. Mieti, oletko tarpeeksi hyvä pelaamaan näin syvällä stakilla. Jos olet hyvä syvillä stakeilla, saat nopeasti suuren edun niihin, jotka eivät ole. Ole siis tarkkana oman stackin kokosi suhteen.

Jos olet tottunut pelaamaan pienellä pinolla, saatat kohdata ongelmia, sillä Rushpokerissa minimi osto on 40BB:a. Normaali 20BB pelaaja tekee helposti virheitä ja on suositeltavaa käyttää tämän miettimiseen hetki, ennen kuin sukeltaa altaaseen.

Psykologiset tekijät

Tilt iskee nopeammin, kuin uskotkaan. Pää ei aina kestä kovaa vauhtia ja kun biittiä tulee normaaliin rinkiin paljon nopeammalla frekvenssillä, tulee lämpöä helpommin. Anna itsellesi aikaa jäähtyä, jos ylikiehuminen uhkaa. Tilt on normaalisti vaikea asia hallita ja tässä nopeatempoisessa versiossa vieläkin vaikeampaa.

Rushpokerissa kannattaa ottaa lyhyempiä sessioita, niin ajatus pysyy kirkkaana ja päätökset johdonmukaisina.

Lataa FullTiltPoker ja kokeile uutta innovatiivia.

Full Tilt-bonuskoodi +100% ensitalletusbonus $600 asti

Mitä ajattelet nyt?

Register to leave a comment

More Stories

Other Stories