Vielä ehdit mukaan - PartyPokerin ILMAINEN $50

PartyPoker

Tätä tarjousta on vaikea ohittaa!

Tee tili tämän linkin kautta ja osallistu.

PartyPoker tarjoaa kaikille uuden tilin avaajille ilmaiset $50. Tee tili Pokernews/PartyPoker-linkin kautta ja seuraa ohjeita. Ensimmäinen erä($25) tulee tilillesi heti ja toinen puoli saavutettuasi 200 Partypistettä seuraavan 45 päivän aikana.

Jos sinulla on jo tili, ei hätä ole tämän näköinen. Arvomme joka kuukausi kolme $20 bonusta, joten lähetä hauskin tai mielenkiintoisin PartyPoker-kertomuksesi meille, niin olet mukana kolmen arvonnassa.

Pokernews tekee aktiivista yhteistyötä pokerihuoneiden kanssa ja juuri tämä on omiaan tuomaan asiakkaille jatkuvia etuja. Seuraa siis päivityksiä ja osallistu esimerkiksi $23.000 WPT kilpailuun, jossa Pokernewsin käyttäjät taistelevat paikasta WPT Grand Prix de Paris ja WPT Barcelona paikasta. Lue lisää

Tämän helpommaksi ei rahan teko enää muutu.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories