PokerStarsin $10,000 freerollit joka kuukausi

PokerStars

Jos et ehtinyt tienata PokerStarsilla 150 pelaajapistettä viime kuussa, on nyt aika ottaa hiiri kauniiseen käteen ja tahkota huhtikuun aikana ainakin 750 pistettä. Tämä takaa osallistumistodistuksen PokerStarsin jokaiseen(5) toukokuun $2,000 freerolliin.

Jos olet ollut ahkera ja tililtäsi löytyy 150 pelaajapistettä, viime kuun puolelta, olet oikeutettu osallistumaan lauantaina pelattavaan $2,000 PokerNews Freerolliin. Turnaus löytyy PokerStarsin privaatti puolelta, nimellä "PokerNews $2,000 freeroll".

Löydät turnauksen turnausaulasta, Private osiosta.

Missä: PokerStars
Milloin: 10. huhtikuuta 19:30

Uudet pelaajat!! Muistakaa käyttää PokerNews bonustarjous.

PokerNews-tarjous
100% ensitalletusbonus $600 saakka

Tee tili tämän linkin kautta

More Stories

Other Stories