Ilari Sahamiehen päivä vaihteeksi yli $700k plussalle

Sahamies

Ilari Sahamies teki sen taas! Kuka epäili nuorta suomalaista, kun mies uhkaili vihaavansa pokeria yli kaiken? Nyt saattaa mielipide olla toinen, vaikkakaan ei yksi kukka kesää tee.Ilari Sahamies on kirjauttanut vastaavia lukemia taululle niin monta kertaa, että tapahtuma on hänen kirjassaan jo luultavasti vain "ihan jees" ilta.

FullTiltPokerin highstakes pöydät olivat eilen ahkerassa käytössä ja korttia olivat pelaamassa niin Ilari Sahamies, kuin durrrr tai Gus Hansen.

Kivikasvon takana kiehuu ja Ilari on tunnettu tiltailuistaan. Nyt saattaa meno olla toinen, jos Ziigmund saa pidettyä pelihuumorin yllä. Kuukausi saattaa hyvinkin päätyä jopa miljoonia viivan päälle, jos pelaajia ja haastajia riitää.

Viime vuorokauden voittajat:

Ziigmund $718,000
David Oppenheim $82,000
durrrr $60,500

Häviäjät:

Gus Hansen -$535,500
Brian Townsend -$394,000
Cole South -$43,500

Pelinä oli CAP PLO $500-$1,000 jossa siis potti ei voi nousta yli tietyn rajan ja jossa onnenkantamoiset eivät rankaise niin pahasti. Isoja miljoona potteja ei siis nähty, vaan kaikki pysyivät luonnollisesti alle sadan tuhannen.

Lataa FullTiltPoker ja tule seuraamaan miten Gus Hansen tuhoaa parhaillaan stakkiaan. Ilari "Ziigmund" Sahamies nähdään yleensä pöydän ääressä joko päivällä tai illalla.

%100 bonus $600 asti!

More Stories

Other Stories