Mielenkiintoisia tuloksia viime viikon pelipöydissä

Mielenkiintoisia tuloksia viime viikon pelipöydissä 0001

Viikko on taas takana ja on hyvä summata tuloksia High Stakes pöydistä. Edellinen viikko oli Phil Iveylle erittäin epäsuotuista. Hän nimittäin hävisi reilut $-800k pelaamissaan käteispöydissä ja suurimmat tappiot tulivat perjantaina ja sunnuntain välisenä aikana pelatuista peleistä.

Pelionni ei suosinut myöskään Gus Hansenia, jonka tappioputki jatkui. Nyt tappiota tuli reilut$-700k. Tosin tanskalainen pelasi todella monta kättä viikon aikana, yli 10 000. Suomalaisista pelaajista Jens “Ingenious89″ Kyllösen viikko oli myös tappiollinen ja hänelle tappiota kertyi lähes $-100k.

Tosin suomalaisten pelaajien Patrik Antoniuksen ja Ilari "Ziigmund" Sahamiehen viikot päättyivät hienosti plussalle, Antoniuksen tahkotessa hieman yli $300k voitot ja Sahamiehen pelattua itselleen lähes $500k voitot pelkästään viikonlopun aikana.

Haluatko seurata suomen tunnetuimpien pokerinpelaajien pelejä? Miksi et avaisi siis pelitiliä Full Tilt Pokerille, jossa voit saada 100% ensitalletusbonuksen aina 600$ asti PokerNewsin pelaajana.

More Stories

Other Stories