Poker Million IX finalistit ovat selvillä yhtä lukuunottamatta

Poker Million IX finalistit ovat selvillä yhtä lukuunottamatta 0001

Full Tilt Pokerin Poker Million IX finalistit ovat selvillä yhtä lukuunottamatta. Vielä on jäljellä yksi online-karsintaturnaus, josta viimeinen finalisti selviää.

Tällä hetkellä seitsemän finalistia ovat varmistaneet paikkansa. Tony Bloom, Howard Lederer ja Barny Boatman varmistivat paikkansa ensin. Heidän joukkoonsa tulee liittymään Full Tilt Pokerin "Pohjolan tähtipelaajat" Patrik Antonius jaGus Hansen. Myös hiljattain WSOPE mestaruuden voittanut James Bord tullaan näkemään turnauksessa. Seitsemännen paikan finaalissa vahvisti itselleen Seth Webber, joka pääsi mukaan nettikarsinnoista.

Finaali pelataan 10.joulukuuta.2010n ja se tullaan myös televisiomaan.

Jos haluat pelata isojen tähtien kanssa, Full Tilt Poker ei vain anna uusille pelaajille 100% ensitalletusbonusta 600$ asti vaan he myös järjestävät kuukausittaisia100 000$ ensitallettajan freerolleja uusille pelaajille!

More Stories

Other Stories