Sunnuntai grindaus: Super Nova Elite Mike Ziemba

PokerNews on omistautunut tarjoamaan loistavaa materiaalia nettipokerin maailmasta. Tämä sisältää suosituimpien pelaajien haastatteluja, tutustumista heidän grindaus-asemiinsa ja pelirituaaleihinsa. Tosin ei sovi myöskään unohtaa, että tulemme aina raportoimaan tärkeimmät pokeria koskevat uutiset heti tuoreeltaan.

Tällä kertaa sunnuntai grindauksessa, Kristy Arnett tapaa Mike Ziemban, joka ansaitsi itselleen hiljattain Super Nove Elite -statuksen PokerStarsilla. Kuinka hän teki sen? Hän pelasi 40 tuntia viikossa, grindaten 24 pelipöydässä. Hän kertoo Kristylle super-grindauksestaan ja antaa vinkkejä kuinka Super Nove Elite -status voidaan saavuttaa.

Sunnuntain toiminnasta puheenollen, PokerStars on jälleen ilmoittanut yksilöllisestä $15,000 Sunday Million Freerollista vain Club PokerNewsin jäsenille. Täytä karsintavaatimukset ja ehkä sinä olet mukana seuraavassa sunnuntai grindaus -artikkelissa.

More Stories

Other Stories