2011 World Series of Poker päivä 5: Katchalov voitti Stud rannekkeen ja Ho selvisi Event #4 finaalipöytään

Eugene Katchalov

Viidentenä päivänä 2011 World Series of Poker tapahtumassa Eugene Katchalov voitti ensimmäisen WSOP-rannekkeensa $1,500 Stud turnauksessa. Maria Hosta tuli ensimmäinen nainen, joka selvisi finaalipöytään. Hän pääsi finaalipöytään $5,000 No-Limit Hold'em tapahtumassa. $1,500 Limit Hold'em ja $10,000 Pot-Limit Championships turnauksissa puhkaistiin rahakuplat ja $1,000 No-Limit Hold'em ja $1,500 No-Limit 2-7 Lowball turnaukset alkoivat.

Event #4: $5,000 No-Limit Hold'em

Kolmas päivä $5,000 No-Limit Hold’em tapahtumasta alkoi, kun 42 pelaajaa palasi taistelemaan paikasta finaalipöydästä ja rannekkeesta. Maria Ho selvisi ensimmäiseen WSOP finaalipöytään urallaan ja hänestä tuli ensimmäinen WSOP finaalipöytään tänä vuonna selvinnyt nainen. Finaalipöydässä olivat myös nukana Allen Bari ja Farzad Bonyadi.

Haluatko tietää kuinka suosikkisi pelasivat? Katso turnauksen raportointi live-blogistamme.

Event #5: $1,500 Seven Card Stud

$1,500 Stud turnaukseen palasi 13 pelaajaa ja finalistit oli saatu nopeasti selville. Finaalipöydässä oli mukana Eric Buchman, Alessio Isaia, Eugene Katchalov, Kai Landry, ja kaksikertainen rannekevoittaja Vasili Lazarou. Buchman tippui turnauksesta pois kolmantena ja heads-up taistelu käytiin Isaian ja Katchalovin välillä- Pidemmän korren vei Katchalov, joka voitti $1,500 Seven Card Stud rannekkeen ja $122,909.

Lisätietoa Katchalovin ensimmäisestä rannekevoitoista löydät live-raportoinnistamme.

Event #6: $1,500 Limit Hold'em

135 pelaajaa palasi pelipöytiin toisena päivänä. Rahakupla saatiin puhkaistua ja 63 pelaajalle oli livassa rahapalkinto. Mukana olivat mm. pelaajat Dutch Boyd, John Monette, Jon Aguiar, ja Kevin Iacofano. JJ Liu oli viimeinen turnauksessa mukana ollut pelaaja ja hän tippui turnauksesta sijalla 30. 17 pelaaja selviytyi päivän loppuun. Peleissä on nukana myös mestaruutta puolustava Matt Matros. William Davis lähtee johtoasemissa kolmanteen päivään.

Seuraa suosikki pelaajasi menestystä live-raportoinitimme.

Event #7: $10,000 Pot-Limit Hold'em Championship

249 pelaajaa aloittivat toisen päivän. Rahakuplaa ei saatu vielä turnauksessa puhkaistua mutta mukana oli useita huomioon otettavia pelaajia kuten Barry Greenstein, Josh Arieh, Phil Laak, Annette Obrestad, Will "The Thrill" Failla, David Benyamine, ja Jason Mercier. Pelaaminen jatkuu ja pelaajilla on vain yksi tavoite – päästä finaaliin ja viedä turnauksen voitto.

Seuraa kolmannen päivän tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

Event #8: $1,000 No-Limit Hold'em

Ensimmäinen $1K "donkament" turnaus alkoi lauantaina, kun 2116 pelaajaa saapui pelipaikalle. Vaikka turnaus houkutteleekin usein paikalle pääasiassa amatöörejä ja low-rollereita, mukana oli myös pro-pelaajia. He olivat mm. Tony Dunst, Vanessa Selbst, Antonio Esfandiari, Adam Junglen, Freddy Deeb, Eli Elezra, David "The Dragon" Pham, Dennis Phillips, Chad Brown, Vitaly Lunkin, Eric Mizrachi, ja 2010 Main Event mestari Jonathan Duhamel. Duhamel selviytyi päivän lopussa top 10 mutta Albert Kimistä kruunattiin päivän paras pelaaja 74,675 pelimerkillä.

Seuraa turnauksen live-raportointia täältä.

Event #9: $1,500 No-Limit 2-7 Draw Lowball

Ensimmäinen lowball turnaus 2011 WSOP:ssä houkutteli paikalle 275 pelaajaa. Pelaajat aloittivat tämän ”triple chance” turnauksen 1,500 pelimerkillä ja kahdella add-on pelimerkeillä. Doyle Brunson teki ensiesiintymisensä 2011 WSOP:ssä mutta joutui pian kotimatkalle. Muita turnauksessa mukana olleita pelaajia olivat Frank Kassela, Layne Flack,Huck Seed, Barry Greenstein, David Sklansky, Erik Seidel, Jason Mercier, Chris Bjorin, ja lowball mestari Billy Baxter. George Lind lopetti päivän 52,200 pelimerkillä ja lähtee toiseen päivään johtoasemissa.

Seuraa turnauksen tapahtumia live-raportoinnistamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories