2011 World Series of Poker päivä 7: Perrins voitti Lowball rannekkeen ja Turner johtaa Event #8

Matt Perrins

Seitsemäntenä päivänä 2011 World Series of Poker tapahtumassa $1,500 No-Limit 2-7 Lowball turnauksessa löydettiin voittaja rannekkeen. $1,000 No-Limit Hold’em turnauksessa puhkaistiin rahakupla ja eräs pelaaja pelasi itsensä yltiömäiseen johtoon. Sekä $1,500 No-Limit Hold’em Six-Max että $10,000 Omaha Hi-Lo World Championship turnaukset alkoivat.

Event #8: $1,000 No-Limit Hold'em

Toisena päivänä $1,000 No Limit Hold’em turnauksessa yhteensä 623 pelaajaa lähti tavoittelemaan paikkaa finaalipöydästä. Ensiksi rahakupla piti puhkaista ja Nick Gibson oli epäonnekseen ”kuplapoika”. Tämän jälkeen 423 pelaajaa olivat vahvistaneet itselleen rahapalkinnon. Osa tunnetuista pelaajista pääsi rahoille kuten Valdemar Kwaysser, Dan Heimiller, 2011 WSOP Circuit National mestari Sam Barnhart, Vitaly Lunkin, ja Kathy Liebert.

Jon Turner lähtee huomassa johdossa kolmanteen päivään. Hänellä on 749,000 pelimerkkiä ja lähimpänä häntä on Kyle Speake 573,000 pelimerkillä. 60 pelaajaa on jäljellä ja ranneke tulee löytämään uuden onnellisen omistajan vielä tänään.

Seuraa turnauksen live-raportointia täältä.

Event #9: $1,500 No-Limit 2-7 Lowball

Finaalipöytä $1,500 No-Limit 2-7 Lowball turnauksesta alkoi Matt Perrinsin pitäessä kärkisijaa. Aivan lähietäisyydellä olivat tosin Bernard Lee , Chris Bjorin ja Jason Mercier.

Finaalipöydän heads-up pelattiin Chris Bjorinin ja Matt Perrinsin välillä. Heistä lopulta Perrins osoittautui paremmaksi pelaajaksi ja hän voitti $102,105 ja luonnollisesti myös kallisarvoisen rannekkeen.

Ratkaisevat kädet ja muut turnauksen tärkeät tapahtumat löydät live-raportoinnistamme.

Event #10: $1,500 No-Limit Hold'em Six Handed

$1,500 No-Limit Hold'em Six-Max turnaus alkoi maanantaina kun 1920 pelaajaa otti paikkansa pelipöydistä. Kaikilla oli sama tavoite – viedä turnauksen voitto ja ranneke. Tämän vuoden tapahtumassa oli 257 pelaajaa enemmän kuin viime vuoden turnauksessa. Turnaukseen osallistui mm. Carter Phillips, Jerry Yang, Kristy Gazes, Allen Cunningham, Vanessa Selbst, Tom "durrrr" Dwan, Jeff Madsen, Maria Ho, Faraz Jaka, Beth Shak, David "Doc" Sands, Greg Raymer, Erica Schoenberg, ja Matt "AllInAt420" Stout.

Anthony Spinella tulee aloittamaan toisen päivän johtoasemissa pitäen 223,000 pelimerkkiä. Hänen takanaan on Ryan Welch 156,300 pelimerkillä. Päivän pelit päättyivät kuin vain 188 pelaajaa oli jäljellä. Kuplan puhkaisuun on enää kahdeksan pelaajaa matkaa. Pelaajat jatkavat pelaamista tänään.

Turnaus jatkuu klo 21.30 GMT ja voit seurata turnausta PokerNews tiimin tarjoamien live-päivitysten avulla.

Event #11: $10,000 Omaha Hi-Lo Split Championship

$10,000 Omaha Hi-Lo Championship alkoi maanantai-iltana ja se houkutteli paikalle 202 pelaajaa. Osallistujamäärä tippui 10 pelaajan verran viime vuodesta. Omahan parhaat pelaat olivat mukana mukaan lukien Frank Kassela, Thor Hansen, Daniel Negreanu, Eugene Katchalov, Freddy Deeb, Mike Sexton, Barry Greenstein, Jason Mercier, Bertrand "ElkY" Grospellier, Jerry Buss, Ted Lawson, Mike Matusow, Dan Shak, ja Michael Mizrachi.

Vain 24 pelaajaa tippui pois turnauksesta ensimmäisenä päivänä, joten 178 pelaajaa tulee jatkamaan pelejä toisena päivänä. 27 pelaajaa tulee pääsemään rahoille tässä turnauksessa ja tiistaina turnauksen odotetaan saavuttavan finaalipöydän jo tänään.

Yksityiskohtaiset tiedot turnauksen tapahtumista löydät luonnollisesti live-raportoinnistamme.

More Stories

Other Stories