AGCC kuulee Full Tilt Pokeria - päivitetty

Full Tilt Poker

PokerNews oli paikalla Lontoossa, kun Alderney Gambling Control Commission (AGCC) kuuli Full Tilt Pokeria. Kuuleminen järjestettiin Victoria Park Plaza Hotelilla Lontoossa tänään.

29.kesäkuuta AGCC eväsi Full Tilt Pokerin pelilisenssin ja määräsi sivustoa pysäyttämään kaiken toimintansa. Pelit Full Tilt Pokerilla pysäytettiin ja ne eivät ole jatkuneet sen jälkeen.

Tämän jälkeen hyvin vähän konkreettisia todisteita on noussut esiin mutta huhuja on pyörinyt medioissa sitäkin enemmän. Suurimmaksi osaksi ne ovat koskeneet mahdollista Full Tiltin uudelleen investointia. Heillä ei vieläkään ole uusia investoreita, vaikka viimeisin raportti eGaming Review Magazinelta kertoo että neuvottelut ovat vielä käynnissä.

Kuulemisen aikana AGCC tulee näyttämään todisteita, joiden avulla he voivat oikeudenmukaistaa päätöksensä evätä Full Tilt Pokerin pelilisenssit. On vaikeaa spekuloida mitä kuulemisen aikana tulee tapahtumaan, mutta pokerinpelaajat tulevat pian saamaan tarkemman kuvan tilanteesta ja Full Tilt Pokerin mahdollisesta tulevaisuudesta, ja viimeiseksi siitä miten tulee käymään pelaajien rahojen.

Kuuleminen on avoin tilaisuus sekä lehdistölle että yleisölle. Tulemme päivittämään kuulemisen tapahtumat lukijoillemme huomenna.

Päivitetty 27.7.2011

Full Tilt Poker pyysi kuulemisen lykkäämistä, jotta se voisi jatkaa käynnissä olevia neuvotteluja investoijien kanssa. AGCC mietti päätöstä pitkään ja lopulta päätettiin, että uusi kuuleminen tullaan järjestämään viimeistään 15.syyskuuta jollei aikaisemmin. Lausunnossa sanottiin, että tämä on paras ratkaisu Full Tilt Pokerin asiakkaille.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories