Alderney antoi lausunnon ja ARJEL eväsi Full Tilt Pokerin pelilisenssin

Full Tilt Poker

Sunnuntaina Alderney Gambling Control Commission julkaisi lausunnon Full Tilt Pokerin kanssa käymiinsä keskusteluihin liittyen. Keskustelut ovat keskittyneet Full Tilt Pokerin mahdollisen uudelleenrahoittamisen ympärille. Keskustelut on käyty AGCC:n, Full Tilt Pokerin, ja kolmannen osapuolen kanssa. Keskustelujen päämääränä on ollut auttaa Full Tilt Pokeria avaamaan sivustonsa uudelleen nykyisille ja uusille pelaajille.

Vaikka monia raportteja onkin ollut liikkeellä, AGCC ei ole antanut lupaa yhdellekään lakimiehen lausunnolle. AGCC:llä ei myöskään ”ole tietoa GamblingCity.net:n päätoimittajan Mr. Werner Bersille antamista kommenteista, joista emme yksityiskohtaisesti tiedä ja emme voi myöskään taata lausuntojen oikeellisuudesta. ”

Vaikka voi näyttää siltä, että Full Tilt Pokerille olisi luvassa hyviä uutisia, sivusto kohtasi uuden takaiskun maanantaina. Ranskan pelimarkkinoita kontrolloiva taho ARJEL, julkaisi lausunnon koskien FullTiltPoker.fr-sivuston pelilisenssiä. Lausunnossa sanotaan, että ARJEL on päättänyt ”keskeyttää pelilisenssin varotoimenpiteenä”. ARJEL sanoo keskeytyksen syyksi sen, että pelaajien sivustolle pääsy on estetty. Tämä johtuu siitä, että Full Tilt Pokerin pelilisenssi keskeytettiin AGCC:n toimesta. Vielä ei ole tietoa kuinka kauan Full Tilt Pokerin Ranskan pelilisenssi tulee olemaan jäissä.

ARJEL sanoo, että se tulee jatkossakin olemaan yhteydessä Full Tilt Pokerin kanssa, jotta Full Tilt Pokerin mahdolliden uudelleenrahoitus saataisiin aikaseksi ja sen ehdot olisivat suosiollisia ranskalaisia pelaajia kohtaan.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories