WSOP:ssa Lynn Gilmartinin seurassa: Viikko #7

Torstaina 1864 yhteensä 6865 pelaajasta, jotka ovat tällä hetkellä Vegasissa jahtaamassa unelmaansa, tulevat palaamaan pelipöytiin kilpailemaan 42.vuosittaisen World Series of Poker Main Event turnauksen kolmantena pelipäivänä. Ennen turnausta spekuloitiin paljon miten Musta Perjantai tulisi vaikuttamaan WSOP:hen. Ainakin nyt näyttää siltä, että se vaikutti erittäin positiivisesti.

Palkintopottien ennätykset rikottiin monta kertaa 57 WSOP:n aloittaneen turnauksen aikana. Tämän vuoden Main Event osoittautui kolmanneksi suurimmaksi kautta-aikojen. Sillä välin, kun Rion salit täyttyivät pelaajista, PokerNewsin videotiimi jatkoi materiaalin tekemistä seitsemännelle viikolle. Alla voit katsoa viime viikon seitsemän suosituinta videota. Ensimmäisenä on suosikki videomme koko WSOP:n aikana, Brett Richeyn rap-video hänen osallistumisestaan WSOP:hen ja myös PokerNews tiimistä. Kiitoksemme menevät Will Thomasille, joka on yksi videoidemme editoijista, joka on myös tämän loistavan tuotoksen takana.

Tämän viikon uutiskatsauksen kertoo Sarah Grant ja Lynn Gilmartin. Juontajat ilmestyivät tosin paikalle todella samankaltaisissa mekoissa, joten he päättivät hauskuutella hieman samalla kun kertasivat viime viikon voittajat ja muut kohokohdat.

Kun Faraz Jaka ei pelaa pokeria, hän rakentaa yhtiötään Axis Casterboardingia. Kristy Arnett vieraili hänen luonaan selvittääkseen mistä on oikein kyse ja luonnollisesti kokeili lajia myös itse. Vaikka kaikki ei mennytkään ihan hänen odottamallaan tavalla.

Viimeisellä videolla esiintyy Tatjana Pasalic, joka teki sopimuksen Bodogin kanssa. Sarah Grant laittoi hänet piinapenkkiin 60 sekunniksi kysellen häneltä erilaisia kysymyksiä ja tulokset olivat yllättävät.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories