2011 PokerStars.com EPT Barcelona päivä 1a: Kolme suomalaista jatkoon

Andre Akkari

Ensimmäinen pelipäivä 1a vuoden 2011 PokerStars.com European Poker Tour Barcelona Main Event turnauksesta saatiin pelattua lauantaina. Turnaukseen osallistui 346 pelaajaa ja päivän päätteeksi heistä oli jäljellä 200. Martin Schleich johtaa turnausta 182,100 pelimerkillä.

Turnaukseen osallistui useita tunnettuja pelaajia kuten Team PokerStars Prot Lex Veldhuis, Johnny Lodden, Martin Hruby, Juan Maceiras ja Sandra Naujoks. Valitettavasti heistä kukaan ei kuitenkaan onnistunut pääsemään jatkoon toiselle kierrokselle. Myös Team PokerStars Pro tiimin uusin jäsen Ana Marquez joutui jättämään leikin kesken.

Marquez tippui pois Erik van den Bergiä vastaan pelatussa kädessä. Floppiin oli jaettu kortit {J-Hearts}{10-Clubs}{9-Hearts}. Tämän jälkeen useiden tehtyjen korotusten jälkeen Marquez oli laittanut kaikki pelimerkkinsä likoamaan korteilla {K-Hearts}{10-Hearts}. Van den Bergillä oli kädessään {J-}{J-}.

Turn {9-Spades} ei suosinut Marquezia ja peli oli viimeistään siinä vaiheessa ohi, kun riveriksi jaettiin {Q-Hearts}. Marquez joutui lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin.

Toisaalta Team PokerStars Pro-pelaajista Vanessa Selbst, Andre Akkari ja suomalainen Ville Wahlbeck onnistuivat kaikki pääsemään jatkoon. Myös kaksi muuta suomalaispelaaja s selviytyivät jatkoon toiseen pelipäivään. He olivat Miikka Anttonen ja Patrik Hirvonen.

Muita kuuluisuuksia, jotka pääsivät jatkoon olivat: Mickey Petersen, Chris Moorman, Bryn Kenney, Ivan Freitez ja Leo Margets. Heidät tulemme näkemään pelipöydissä jälleen maanantaina.

Pelipäivä 1b alkaa tänään Barcelonassa. Suomalaisista pelaajista mukana tullaan näkemään ainakin Joni Jouhkimainen ja Sami Kelopuro. Kansainvälisistä pelaajista mukana ovat mm. Daniel Negreanu, Jason Mercier, Allen Bari, Phil Collins ja Eugene Katchalov. Voit seurata turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories