2011 PokerStars.com EPT Barcelona päivä 3: Anttonen jatkaa neljänteen päivään

PokerStars.com European Poker Tour Barcelonan kolmas pelipäivä on saatu pelattua. 141 pelaajan joukko saatiin karsittua 24 finalistiin. Jatkoon pääsi hienosti myös suomalainen Miika Anttonen, joka lähtee neljänteen päivään sijalta 22. Hänellä on hallussaan 282,000 pelimerkkiä. Kolmannen päivän paras pelaaja oli Bartolome Gomila Romero 2,547 miljoonalla pelimerkillä. Neljännen päivän pelit ovat juuri alkaneet Barcelonassa. Live-raportointiimme pääset täältä.

Turnauksessa vain 120 pelaajaa pääsee rahasijoille, joten Jeff Hakimin epäonneksi hänet kruunattiin turnauksen ”kuplapojaksi”. Hän tippui turnauksesta pois sijalla 121 ja joutui lähtemään kotimatkalle tyhjin käsin. Hänen {A-Hearts}{Js } eivät riittäneet, kun vastassa oli Mario Adinolfin {8-Spades}{4-Diamonds}. Pöytään jaettiin kortit {10-Clubs}{8-Clubs}{3-Clubs} {3-Diamonds}{7-Diamonds} ja Hakimin pelit olivat ohitse.

Hakimin jälkeen turnauksesta tippuivat pois myös Benny Spindler, Mickey Petersen, Tobias Reinkemeier, Ronald Lee ja Dimitry Gromov. Toni Pettersson tippui pois sijalla 70 ansaiten €12,000.

Turnauksesta tippui kolmannen päivän aikana myös muutama Team PokerStars Pro-pelaaja kuten Vanessa Selbst, Rino Mathis, Juan Manuel Pastor, Victor Ramdin, Alex Kravchenko ja Andre Akkari.

Pelit ovat jo käynnissä Barcelonassa ja kahdeksan finalistia tullaan saamaan selville vielä tänään. Voit seurata turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories