Epic Poker League Main Event #1 päivä 2: Trickett johtaa, kun 18 pelaajaa on jäljellä

Sam Trickett

Toinen päivä Epic Poker League Main Event turnauksessa on saatu pelattua. 18 pelaajaa tulee jatkamaan kolmanteen päivään. Jäljellä olevat pelaajat ovat varmistaneet itselleen rahapalkinnon turnauksesta. Turnauksen johdossa on Sam Trickett, joka jatkaa loistavaa menestystään tällä vuodella ja hän lähtee kolmanteen pelipäivään 1.032 miljoonalla pelimerkillä. Hän piti johtopaikkaa lähes koko toisen päivän ajan. Kaikki 18 vielä turnauksessa mukana olevaa pelaajaa päättivät päivän päätteeksi ottaa $17,340 toisen sijan palkintosummasta ja siirtää sen ensimmäiseksi sijoittuneen pelaajan voittosummaan. Näin turnauksen voittanut pelaaja tulee saamaan yli miljoona dollaria..

Päivän pelien alkaessa turnauksessa oli vielä mukana 63 pelaajaa. Pelaajia alkoi kuitenkin tippumaan tiuhaan tahtiin. Dwyte Pilgrim, Dan Shak, Vanessa Selbst, Sorel Mizzi, Phil Laak ja Daniel Alaei tippuivat turnauksesta pois ensimmäisellä pelitasolla. Kun pelit jatkuivat heidän jalanjälkiään seurasivat myös Chad Brown, Shannon Shorr, Mike Sexton, John Racener ja Justin Young. Antonio Esfandiari pelasi rohkeasti Chino Rheemia vastaan pelien alettua. Floppiin oli jaettu {k-Spades}{10-Hearts}{9-Spades} ja pelit etenivät all-in tilanteeseen. Rheem maksoi Esfandiarin lähes 150,000 pelimerkin panostuksen, kun potissa oli aiemmin ollut vain 30,000. Esfandiari paljasti korttinsa {q-Hearts}{j-Diamonds} ja Rheem näytti korttinsa {k-Diamonds}{j-Spades}. Esfandiari ei selviytynyt peleistä jatkoon.

Lounastauon jälkeen taistelu rahasijoista kävi kuumemmaksi. Ben Lamb, Tom Marchese ja Nam Le pääsivät erittäin lähelle rahasijoja mutta joutuivat lopulta pettymään, kun pelit eivät kulkeneetkaan odotetulla tavalla.. Brian Rastin tiputti turnauksesta pois Jason Mercier. Potti oli yli 600,000 ja Rast meni all-iniin, kun pöytään oli jaettu {j-Diamonds}{4-Diamonds}{3-Clubs}{3-Spades}. Hänellä itsellään oli kädessä {k-Diamonds}{9-Diamonds}, mutta niistä ei ollut tarpeeksi vastusta Mercierin {4-Hearts}{4-Spades}.

Kaikkein epäonnisin pelaaja oli kuitenkin Matt Graham, joka tippui viimeisenä pelaajana pois turnauksesta juuri ennen rahasijoja. Hänet tiputti pois turnauksesta Chino Rheem, joka voitti värillään Grahamin kaksi paria.

Toisen päivän turnaustapahtumat voit kerrata live-raportoinnistamme.

Päivän top viisi pelaajaa

SijoitusPelaajaPelimerkit
1Sam Trickett1,032,000
2Hasan Habib646,000
3Isaac Baron637,500
4Erik Seidel609,000
5Adam Levy587,000

Pelit tulevat jatkumaan huomenna, joten muistathan seurata turnauksen tapahtumia live-raportoinnistamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories