2011 World Poker Tour Grand Prix de Paris päivä 1a: Mikko Sundell johtaa turnausta

Mikko Sundell

Ensimmäinen päivä World Poker Tourin Grand Prix de Paris turnauksesta pelattiin maanantaina Aviation Club de Francella. Päivän päätteeksi yhteensä 140 pelaajaa oli osallistunut €7,500 sisäänoston turnaukseen sen ensimmäisenä päivänä. Päivän päätteeksi heistä oli jäljellä puolet eli 70 pelaajaa. Turnauksen johdossa oli hienosti suomalainen Mikko Sundell 203,800 pelimerkillä. Hänen kannoillaan oli Yann Dion 201,400 pelimerkillä toisella sijalla.

Turnaukseen osallistui useita tunnettuja pokerinpelaajia. Heidän joukossaan olivat mm. entiset WPT mestarit Roberto Romanello ja Sam El Sayed, 2009 World Series of Poker November Nine pelaajat James Akenhead ja Antoine Saout. Lisäksi turnauksessa nähtiin pelaavan Arnaud Mattern ja Kara Scott.

WPT live-raportointi tiimin mukaan, Romanello putosi turnauksesta pois jo toisella tasolla. Hän laittoi viimeiset pelimerkkinsä peliin {a-}{j-}, kun vastasssa oli Hu Gangzhoun taskukympit. Floppiin, turniksi ja riveriksi jaettiin {6-}{4-}{2-}{10-}{q-} ja Romanella oli ulkona turnauksesta.

Scott joutui myös ulos turnauksesta myöhemmässä vaiheessa. Hänen pelinsä olivat yhtä vuoristorataa. Hän menetti ensin suuren osan pelimerkeistään ja onnistui tämän jälkeen kasvattamaan pinonsa ennalleen. Sitten hän hävisi {a-}{j-}, kun vastassa oli {k-}{q-}. Tämän jälkeen hän onnistui tekemään vielä nousun mutta tippui jälleen kuilun partaalle, kun hänen taskuvitosensa eivät pitäneet vastustajan {a-}{j-} vastaan. Scott pisti viimeiset pelimerkkinsä likoamaan, kun pöytään oli jaettu {j-}{j-}{6-}. Hänellä itsellään oli kädessä {a-}{j-}. Vastustajalla oli tosin taskukutoset eli hän oli saanut täyskäden. Turn ja river eivät auttaneet Scottia ja hän oli ulkona turnauksesta.,

Nämäkin pelaajat tullaan näkemään mukana toisena päivänä: WPT:n oma Mike Sexton (74,000), suomalainen Jani Sointula (135,400), Marvin Rettenmaier (104,600) ja Ludovic Lacay (62,200). Kaikkilla edellä mainituilla pelaajille pelimerkkejä enemmän kuin 60,000 keskiarvo. Sen sijaan Joseph Cheongilla, Juha Helppillä, John Eamesilla ja Sorel Mizzillä on kaikilla 30,000 aloitusstäkki tai sen alle toiseen päivään mentäessä.

PokerNews tulee tarjoamaan kertauksen pelipäivien tapahtumista, joten muista seurata raporttejamme.

Tarjoamme $50 ILMAISEKSI uusille PartyPoker pelaajille. Rekisteröidy PokerNewsin kautta nyt käyttäen bonuskoodia FI50FREE ja lunasta bonuksesi.

Artikkelin kuva on World Poker Tourin omaisuutta.

More Stories

Other Stories