Epic Poker League Main Event #2 päivä 4: Mike "Timex" McDonald turnauksen voittoon

Mike "Timex" McDonald

Toinen Epic Poker League Main Event turnaus on saatu pelattua ja Mike "Timex" McDonald päihitti 97 pelaajaa ja voitti $782,410 ensimmäisen palkinnon ja mestaruussormuksen.

Finaalipöydässä ei ollut pulaa lahjakkasita pelaajista. McDonaldin lisäksi finaalisssa olivat mukana Erik Seidel, Dutch Boyd, Fabrice Soulier, David Steicke, Sean Getzwiller, Isaac Baron ja Nam Le. McDonald oli suuri työ lyödä seitsemän muuta finalistia mutta hän todisti pystyvänsä suuriin haasteisiin.

Turnauksesta tippui aivan alkumetreillä pois neljä pelaajaa. Boyd oli heistä ensimmäinen, kun hänen taskujätkänsä eivät riittäneet Seidelin taskuässiä vastaan. Seuraavaksi turnauksesta tippui pois Getzwiller. Getzwiller on pelannut vakuuttavasti, koska hän on osallistunut kumpaankin EPL Main Event turnaukseen voitettuaan paikan Pro/Am karsinnoista. Seuraavalla kerralla hän voi tehdä suoran sisäänoston EPL turnaukseen, koska hänellä on nyt väliaikainen EPL-kortti.

Seuraavat kaksi pelaajaa, jotka tippuivat pois turnauksesta olivat Baron ja Le. Le tippui 46 jaossa. Hänen jälkeensä oli Seidelin vuoro tippua pois neljännellä sijalla. Ensimmäisessä Main Event turnauksessa Seidel sijoittui toiseksi, joten EPL turnaukset ovat osoittautuneet erittäin tuottoisiksi.

Soulier tippui hänen jälkeensä kolmannella sijalla ja heads-up alkoi tämän jälkeen Mike McDonaldin ja David Steickelin välillä. Heads-up kesti vain 23 jakoa. Viimeisessä jaossa Steicke meni all-iniin ennen floppia {k-Spades}{2-Clubs}, kun vastassa oli McDonaldin {a-Diamonds}{4-Clubs}. Pöytään jaettiin {j-Diamonds}{6-Hearts}{5-Clubs}{6-Clubs}{q-Diamonds} ja Steicke tippui pois turnauksesta toisella sijalla. McDonald kruunattiin turnauksen mestariksi.

Finaalipöydän tulokset

PlacePlayerPrize
1Mike McDonald$782,410
2David Steicke$506,260
3Fabrice Soulier$299,160
4Erik Seidel$184,100
5Nam Le$126,570
6Isaac Baron$92,050
7Sean Getzwiller$69,040
8Dutch Boyd$57,530

Seuraava EPL turnaus tullaan pelaamaan joulukuussan $1,500 Pro/Am turnaus pelataan 9.-12.joulukuuta ja $20,000 Main Event turnaus pelataan 14,-18.joulukuuta. PokerNews tulee tarjoamaan live-raportoinnin turnaukseen, joten muista pysyä kuulolla.

$25K PokerNews Showdown pelataan lokakuussa Poker770:llä. Rekisteröidy Poker770:lle PokerNewsin kautta nyt ja varmista paikkasi turnauksesta päivittäin pelattavien freeroll satelliittien avulla.

*Artikkelin kuva Epic Pokerin omaisuutta

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories