2011 PokerStars.com European Poker Tour Lontoo päivä 1b: Spindler kärjessä

Benny Spindler

Toinen aloituspäivä 1b saatiin pelattua eilen 2011 PokerStars.com European Poker Tour Lontoon Main Event turnauksessa. 411 pelaajaa saapui turnauspaikalle ja heistä 255 tulee jatkamaan toiseen pelipäivään. Aloituspäivän 1b paras pelaaja oli Benny Spindler.

Spindler voitti suurimmanosan pelimerkeistään Nicolas Leviltä. Tuntematon pelaaja teki 1,350 korotuksen blindien ollessa 300-600 ja anten 75. Levi nosti 3,400. Spinder neli-bettasi 10,000 ja alkuperäisen noston tehnyt pelaaja oli poissa pelistä. Levi meni all-iniin noin 40,000 pelimerkillä ja Spindler maksoi välittömästi. Spindler käänsi ympäri {a-Spades}{a-Clubs} ja Levi näytti kortit {7-Diamonds}{4-Diamonds}. Pöytään jaettiin kortit {10-Diamonds}{4-Hearts}{2-Diamonds}{2-Clubs}{j-Clubs} ja Spindlerin ässät pitivät loppuun asti.

Vaikka viime vuoden 848 osallistujan ennätystä ei rikottukaan tänä vuonna, 691 osallistujaa ei ollut sekään huono tulos. Palkintopotti kasvoi £3,351,350 ja siitä on luvassa turnauksen voittajalle £750,000 osuus. 104 parasta pelaajaa tulee voittamaan rahapalkinnon.

Lauantaina turnaukseen osallistui monia tunnettuja pelaajia, kuten Team PokerStars Prot Daniel Negreanu, Vanessa Selbst, Jason Mercier, Joe Hachem, Angel Guillen, Victor Ramdin ja David Williams. Negreanu ja Selbst tippuivat turnauksessa pois jo hyvin aikaisessa vaiheessa. Mercier pääsi jatkoon toiseen päivään 99,200 pelimerkin voimin ja kirjoitti pelimerkkipussiinsa "Future EPT London Champion". Turnauksesta pääsi jatkoon myös kuusi suomalaista. He olivat Jami Juutila, Toni Ojala, Sakari Setälä, Joni Jouhkimainen, Aleksi Savela ja Arvi Vainionkulma.

Aloituspäivän 1b aikana turnauksesta tippui pois useita tunnettuja pelaajia kuten Ross Boatman, Bill Chen, Eddy Sabat, Jean-Robert Bellande, Daniel Cates, Liv Boeree, Bertrand Grospellier ja Leo Fernandez.

Toisen päivän pelit jatkuvat tänään ja voit seurata turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

More Stories

Other Stories