Päivän uutiset: Bord toivoo eurooppalaisten voittavan WSOPE:ssa, November Nine vedonlyönti on alkanut ja muuta

James Bord

Tänään voit lukea James Bordin ennusteet WSOPE Main Eventin turnauksen voittajasta. Lisäksi Las Vegas on aloittanut vedonlyöntien tarjoamisen tulevaa WSOP Main Event finaalia varten. Merge peliverkko on myös avannut jälleen ovensa uusille asiakkaille.

James Bord: "Eurooppalaiset ovat amerikkalaisia paljon parempia"

World Series of Poker Europe Main Event on aivan nurkan takana ja mestaruutta puolustava brittiläinen James Bord on heittänyt haasteen amerikkalaisille pelaajille rapakon taakse.

Bord sanoo korvaavansa kaikki hävityt vedonlyönnit Matchbook.com sivustolla koskien WSOPE Main Event turnausta (maksimissaan $500 asti), jos amerikkalainen pelaaja voittaa turnauksen. Bord, joka kuittasi viime vuoden turnauksesta £830,401 ja pelaa nykyään yksissä maailman suurimmista käteispeleistä, uskoo eurooppalaisten yllättävän amerikkalaiset taidoillaan pelipöydissä.

Luonnollisesti amerikkalaiset ammattipelaajat eivät hyppineet riemusta asiasta kuultuaan.

Kaksi amerikkalaista on voittanut WSOP Main Event turnauksen neljänä ensimmäisenä vuotena. Norjalainen Annette Obrestad voitti turnauksen vuonna 2007, ja sen jälkeen amerikkalaiset John Juanda (2008) ja Barry Schulman (2009) voittivat rannekkeet ennen kuin Bord voitti rannekkeen viime vuonna.

Lue lisää aiheesta UK.PokerNews.com sivustolta.

Lyö vetoa November Ninesta

November Nine pelaajat kokoontuvat Las Vegasiin alle kuukauden kluttua ja pokerifaneilla on mahdollisuus lyödä vetoa turnauksesta Vegasissa, josa sattuvat olemaan paikan päällä. Nevada peliviranomaiset ovat sallineet vedonvälittäjien tarjota kuusi erilaista vedonlyöntiä World Series of Poker Main Event finaalipöydästä.

Pelaajat voivat lyödä vetoa voittajasta, kuka tulee tippumaan ensimmäisenä pois turnauksesta, mikä käsi tulee päättämään mestaruuden, kuinka monta kättä finaalipöydässä tullaan jakamaan ja tuleeko ensimmäinen jaettu floppi sisältämään enemmän mustia vai punaisia kortteja.

Las Vegas Review-Journal kertoo aiheesta enemmän.

Merge Network avaa ovensa uudelleen

TwoPlusTwo foorumilla julkaistuiden raporttien mukaan Merge Poker Network on poistanut viisi kuukautta kestäneen suun uusilta asiakkailta. Uudet asiakkaat ympäri maailmaa voivat nyt avata jälleen uuden pelitilin sivustoille kuten Carbon Poker, Lock Poker and PokerView.

Peliverkko ei ole hyväksynyt uusia asiakkaita sitten kesäkuun, jotta he ovat voineet luodakseen kunnollisen tukiverkon pelaajia varten Mustan Perjantain jälkeen. PokerScout.com:n mukaan Mergen pelaajaliikenne on kasvanut 42 prosenttia viime vuodesta. Yhtiö sanoi, että tauko oli tarpeellinen, että pelaajien siirtojen backlogin käsittelemistä voitiin helpottaa.

Lisätietoa aiheesta voit lukea sivustoltamme.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories