Tony G harkitsee AGCC:n haastamista oikeuteen

Legal Action versus AGCC

Tiistaina Antanas “Tony G” Guoga ilmoitti aikeistaan ryhtyä oikeudellisiin toimiin Alderney Gambling Control Commissionia (AGCC) vastaa. Guoga väittää, että komissio käsitteli huolimattomasti Full Tilt Pokerin (FTP) tilannetta ja heidät pitäisi asettaa asiasta vastuuseen.

Vielä harkinnassa oleva oikeuskanne nojaa lujasti faktaa, että AGCC tiesi, että pelaajien rahojen kanssa oli ongelmia ennen Mustan Perjantain syytöksiä, jonka vuoksi he hoitivat tilanteen huolimattomasti; ja tästä syystä heidät pitäisi saada asiasta vastuuseen.

AGCC perustettiin vuonna 2000 ja se on ”itsenäinen ja ei-poliittinen instituution, ja se rajoittaa uhkapelaamista Alderneyn osavaltioiden puolesta. Se sisältää puheenjohtajan ja kolme jäsentä, se sisältää henkilöitä, joilla on kansainvälistä kokemusta pelibisneksestä, sen säätelemisestä ja lisensioimisesta. Instituution yksi tärkeimmistä tavoitteista on tarjota säädelty ympäristö, joka täyttää korkeimmat kansainväliset standardit ja samalla suojelee Alderneyn manetta ja houkuttelee ”maailman luokan toimintaa”.

AGCC:n mukaan sen missio on "varmistaa ja säilyttää sähköisten peliyritysten eheys Alderneyssa”. Ja sen tavoitteisiin kuuluu, että ”kaikkien sähköisten peliyritykset Alderneyssa tulee harjoittaa rehellistä ja oikeudenmukaista toimintaa. Samalla rahoituksen, johdon ja peliyrityksen toiminnan Alderneyssa tulee säilyä lainmukaisena. Sähköisiä peliyhtiötä säännöstellään ja monitoroidaan, jotta lisenssinhaltijoiden asiakkaita voidaan suojella.”

“We believe they knew about it a long time ago,” Guoga sanoi koskien AGCC:ta, “That security for the players’ money was not there, they hid this fact together with their auditors for years, benefiting in return. We raised it with them and they knew then and there.”

Jon Sykes, Vont Limited yhtiön pääjohtaja vahvisti, että "The security statement for the players’ money was not there, this was raised with them, and they knew that FTP was in breach of regulations back in December 2010."

FTP teki muutoksia käyttöehtoihinsa ja AGCC ei huomioinut tilannetta useisiin kuukausiin.

FTP lisäsi lauseen koskien pelaahien rahoja sivustolleen helmikuun loppupuolella, jossa sanottiin, että he eivät olleet erotellet varoja: "Customer funds are not segregated from company funds, but it is the intention of Filco Ltd to meet its liabilities as they fall due."

Guoga sanoi: "Surely such a breach of the regulations for such a long period prior to the omission being highlighted to the AGCC by Sykes in late 2010 must have initiated a full review of the operator and its financial position by that stage, which then begs the question, how long did they know about the precarious financial position before they finally pulled the plug following the DOJ indictments? We want to prove that they have responsibility, we are coming after them.”

Ja Sykes lisäsi:

“It appears likely that this statement was added to the site as a result of my contact and the Commission’s subsequent investigations. Obviously, before the issues with the indictments this was perceived to be more of a minor clerical issue for the Alderney Regulators and FTP but now I wonder if there was more to it.”

Sykes ja Vont Limited tulevat hoitamaan syytettä ja he keskustelevat parhaillaan lakineuvonantajien kanssa asian mahdollisesta eteenpäin viemisestä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories