2011 World Series of Poker Main Event finaalipöytä: Lamb, Heinz, & Staszko pelaavat mestaruudesta tiistaina

2011 November Nine

Pokerin suurin spektaakkeli World Series of Poker November Nine on aina odottamisen arvoinen. Neljän kuukauden odottamisen jälkeen yhdeksän 2011 World Series of Poker Main Event finalistia suuntasi Penn ja Teller teatterille toiveenaan selviytyä jatkoon tiistaille ollakseen osa finaalikolmikkoa. Pius Heinzin, Ben Lambin ja Martin Staszkon toiveet kävivät toteen ja he ovat ne pelaajat, jotka ovat vielä mukana kilpailussa WSOP Main Event mestaruudesta.

Ensimmäisenä turnauksesta tippui pois Sam Holden. 51.jako alkoi Lambin nostettu 1,7 miljoonaan. Holden nosti small blindilta 11,125 miljoonaan ja Lamb maksoi. Lambilla oli kortit {a-Hearts}{k-Clubs} ja Holdenilla {A-Spades}{J-Spades}. Kun floppiin jaettiinl {a-Clubs}{9-Clubs}{8-Clubs} Lamb sai kiinni kärki parin. Turniksi jaettiin {Q-Clubs} ja Holden oli ulkona turnauksesta voittaen $782,115.

Pian tämän jälkeen Anton Makiievskyi tippui pois kahdeksannella sijalla. Hänen {k-Clubs}{q-Hearts} eivät pitäneet Heinzin ysiparia vastaan. Pöytään jaettiin kortit {k-Diamonds}{j-Hearts}{j-Spades}{9-Clubs}{7-Hearts} ja Heinz sai täyskäden. Makiievskyi voitti yli miljoona dollaria.

Heinz siirtyi tässä vaiheessa turnauksen johtoon. Kolmas eliminointi tapahtui, kun Staszko korotti 1,7 miljoonaan. Bob Bounahra vastasi menemällä all-iniin 4,475 miljoonan korotuksella. Staszko käänsi ympäri kortit {a-Spades}{9-Diamonds} ja oli edelle Bounahran {a-Hearts}{5-Clubs}. Pöytään jaettiin kortit {7-Clubs}{6-Hearts}{2-Clubs}{k-Hearts}{6-Diamonds}. Bounahra joutui kotimatkalle $1,314,097 rikkaampana.

27 kättä myöhemmin Eoghan O'Dea joutui kiperään tilanteeseen. O'Dealla oli enää vähän pelimerkkejä jäljellä ja hän pisti kaikki peliin korteilla {q-Hearts}{6-Clubs}, kun vastassa oli Martin Staszkon kasipari. Pöytään jaetut {10-Hearts}{9-Clubs}{5-Hearts}{j-Diamonds}{2-Hearts} lopettivat O'Dean pelit ja hän tippui pois turnauksesta voittaen $1,720,831.

Seuraavassa kädessä pelaajamäärä tippui neljään. Heinz nosti 2,1 miljoonaan, johon Phil Collins vastasi menemällä all-iniin 18,3 miljoonalla. Heinz maksoi korteilla [9c9h, kun vastassa oli Collinsin {A-Diamonds}{7-Diamonds}. Pöytään jaetut {6-Spades}{5-Clubs}{4-Diamonds}{9-Diamonds}{7-Spades} eivät olleet suotuisat kortit Collinsille ja hän tippui pois viidennellä sijalla kuitaten $2,269,599. Heinz kasvatti stäkkiänsä entisestään.

Pelit hidastuivat merkittävästä luonastauon jälkeen mutta yksi asia pysyi samana - Pius Heinz piti hallussaan kärkipaikkaa. Giannetti onnistui tuplaamaan stäkkinsä pelien edetessä Staszkoa vastaan. Tosin nuo pelimerkit eivät pysyneet hänellä kauaa. Giannetti ja Lamb pistivät kummatkin pelimerkkinsä pelipöydän keskelle kädessä 178. Lambilla oli kuninkaat ja Giannettilla {a-Diamonds}{3-Spades}. Floppi sinetöi Giannettin kohtalon {k-Hearts}{k-Clubs}{q-Diamonds}, antaen Lambille neloset. Giannetti tippui pois neljännellä sijalla kuitaten $3,012,700.

Sen jälkeen, kun hän tippui pois turnauksesta, kolme tiistain finalistia oli saatu selville.

2011 WSOP Main Event finaalipöyfän pelimerkit

PelaajaPelimerkit
Pius Heinz107,800,000
Ben Lamb55,400,000
Martin Staszko42,700,000

Pelit jatkuvat tiistaina klo 01.30 GMT ja PokerNewslive-raportoinnin tiimi tulee tarjoamaan jokaisen käden kattavan raportoinnin aina mestarin kruunaukseen asti.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories