Groupe Bernard Tapie teki sopimuksen USA:n syyttäjänviraston kanssa koskien Full Tilt Pokeria

Full Tilt, GBT, DOJ

Subject:Pokerin tiistaina julkaiseman raportin mukaan, Groupe Bernard Tapie ja Yhdysvaltojen syyttäjänvirasto ovat saaneet aikaiseksi sopimuksen, joka tulisi lopulta sallimaan takaisinmaksut Full Tilt Pokerin pelaajille.

Sopimus, jonka avulla GBT voisi jatkaa Full Tilt Pokerin toimintojen haltuunottoa, vaatii vielä FTP:n osakkaiden hyväksynnän. Jos osakkeenomistajat hyväksyvät myymään yhtiön, syyttäjänviraston kanssa tehty sopimus tulee tarjoamaan takaisinmaksut kaikille pelaajille ympäri maailmaa.

Useat lähteet vahvistivat Subject:Pokerille, että alla oleva sähköposti lähetettiin Tiltwaren osakkeenomistajille yhtiön pääjohtajan Ray Bitarin toimesta:

Dear members,

I am pleased to announce that today the Department of Justice and Groupe Bernard Tapie have reached an agreement in principle regarding the acquisition of the companies comprising Full Tilt Poker. My understanding is the deal provides that in exchange for an agreed upon payment by GBT, and a GBT commitment to assume responsibility for payment of ROW players, DOJ will reimburse US players and settle the outstanding civil litigation with the companies comprising FTP. Beyond these conditions, issues like the time frame and process for repayment of players remain unclear at this point and time.

With DOJ’s consent now in hand, GBT may now proceed to finalize an agreement to acquire the companies or assets that comprise FTP. That agreement will very likely address the status of your shares or interests in the successor company. When I receive that agreement, I will coordinate with our attorneys to ensure the terms of that proposed agreement will be shared with the membership and voted on.

-Ray

Subject:Poker raportoi, että sopimuksen viimeiset yksityiskohdat tullaan sopimaan GBT ja Yhdysvaltojen syyttäjänviraston kanssa. Kun sopimus on saatu viimeisteltyä, Groupe Bernard Tapie voi tehdä ehdotuksen sopimuksesta FTP:n tämän hetkisille osakkaille. Raportin mukaan GBT oletetaan hoitavan pois velat ei amerikkalaisille pelaajille ja syyttäjänvirasto tulisi perustamaan rahaston, jotta velat kaikille amerikkalaisille pelaajille voitaisiin maksaa takaisin.

Full Tilt Pokerista ei ole kuulunut hetkeen sen jälkeen, kun Groupe Bernard Tapie allekirjoitti kauppasopimuksen FTP:n kanssa mutta nyt vihdoinkin vaikuttaa siltä, että Full Tilt Pokerin pelaajat voivat vaihteeksi lukea positiivisia uutisia. Full Tiltilla jumissa olevien rahojen oletetaan olevan noin $115-$330 miljoonan luokkaa.

Voit lukea enemmän aiheesta Subject:Poker sivustolla.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories