MGM ja Boyd Gaming tekivät alustavan sopimuksen Bwin.Partyn kanssa

MGM,Boyd,Bwin.Party

Maanantaina MarketWatch ilmoitti, että MGM Resorts International ja Boyd Gaming ovat yhdistäneet voimansa Bwin.Partyn kanssa luodakseen uuden yhtiön, jolla tosin ei ole vielä nimeä. Kyseessä on ”ennakoiva toimenpide nettipelaamisen mahdollista laillistamista varten” MGM toimitusjohtajan Jim Murrenin mukaan.

Uudessa luodussa yhtiössä Bwin.Party tulee omistamaan 65 prosenttia, MGM 25 prosenttia ja Boyd 10 prosenttia. Viime vuonna tekemällään $716 miljoonan tuloksella, Gibraltarilla majaileva Bwin.Party on maailman suurin pörssiin listattu nettipeliyhtiö. Jos nettipokeri laillistetaan Yhdysvalloissa, Murren vihjaa MGM:n olevan ”todella kiinnostunut” käyttämään Bwinin ohelmistoa sivustojen kehittämistä heidän kiinteistöillään kuten Bellagiossa, MGM Grandissa ja Mandalay Baylla.

“We know there are millions of U.S. citizens risking billions of dollars at unregulated, illegal sites,” Murren kertoi MarketWatch sivustolle. “And there is no way to enforce good behavior, and that has to change.”

Murren ilmaisi myös halunsa nähdä asetus myös liittovaltion tasoilla, samaa sanoi myös Boydin toimitusjohtaja Kevin Smith:

“We believe that the right approach to offering legal online poker in the United States is through a federal regulatory structure that ensures the games are conducted with the greatest possible integrity and security. Should Congress enact legislation to legalize Internet poker, this agreement will allow us to partner with the world’s most experienced and prestigious online operator to offer a secure, fair and entertaining experience for players in the United States.”

Murren myös sanoi, että tehty sopimus riippuu nyt siitä laillistetaanko nettipokeri USA:ssa vai ei.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories