38 yhtiölle myönnettiin pelilisenssi Tanskassa

38 yhtiölle myönnettiin pelilisenssi Tanskassa 0001

Torstaina Tanskan peliviranomaiset ilmoittivat, että 38 yhtiölle on myönnetty lisenssi, jonka avulla he voivat ylläpitää pelisivustoansa, kun uusi laki astuu voimaan 1.tammikuuta.2012.

Niiden yhtiöiden joukossa, joille myönnettiin pelilisenssi, olivat myös PokerStars, Betfair, 888, bwin.party, PKR ja Unibet. Yhteensä lähes 200 domainille tullaan sallimaan nettipelien tarjoaminen Tanskassa. Jokainen yhtiö tulee maksamaan 20 prosentin tasaveron saamistaan tuotoista pelimarkkinoilla.

Tanska on viimeisin EU-maista, joka tulee ottamaan käyttöön uuden nettipelaamista säätelevän rakenteen. Maassa ei ole tällä hetkellä säännöstelyä pelaamisen suhteen kuitenkin sekä maan hallitus että EU hyväksyivät aiemmin tänä vuonna, että pelimarkkinoiden säännöstely aloitetaan ensi vuonna.

“Tammikuusta lähtien pelimarkkinat tulevat olemaan säännösteltyjä ja varmistamme, että pelilisenssin haltijat jotka toimivat Tanskan markkinoilla tulevat myös vaikuttamaan yhteiskunnassa”, sanoi Thor Möger, Tanskan veroministeri. “Tanskalaiset ja monet pelimarkkinoiden tukemat yhdistykset voivat olla iloisia asian suhteen.”

Lue virallisesta lehdistötiedotteesta lisää aiheesta.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories