Full Tilt, PokerStars & Absolute saavat lisäaikaa vastata syytöksiin

Full Tilt, PokerStars & Absolute saavat lisäaikaa vastata syytöksiin 0001

30.marraskuuta Yhdysvaltojen piirioikeus Eteläisessä New Yorkissa kerto, että se on antanut Full Tilt Pokerille, PokerStarsille ja Absolute Pokerille lisäaikaa vastata yhtiötä vastaan 21.syyskuuta.2011 nostettuihin syytteisiin.

Kolmen erillistä määräystä jätettiin 29.marraskuuta.2011 ja niissä sanotaan, että yhtiöillä ”on 2.tammikuuta.2012 asti aikaa vastata syytöksiin.” Yhtiöiden tule antaa vastauksensa aiemmin 30.marraskuuta mennessä mutta lisäaikaa kuitenkin myönnettiin. Full Tilt Pokerille jätetyssä lausunnossa sanotaan:

"Full Tilt is in settlement discussions with the United States and has requested additional time to answer or otherwise respond to the Amended Complaint; NOW, THEREFORE, IT IS HEREBY STIPULATED AND AGREED by and between the United State of America, by its attorney Preet Bharara, United States Attorney for the Southern District of New York, Jason H. Cowley, Assistant United States Attorney, of counsel, and Full Tilt, by they attorney, Barry Boss, Esq., of Cozen O'Connor."

Muille yhtiöille lähetetyt lausunnot julkaisi Docs.Justia.com sivusto. Lue PokerStarsille jätetty lausunto tästä ja Absolute Pokerille jätetty lausunto tästä.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories