PokerStarsille myönnettiin pelilisenssi Tanskaan

PokerStarsille myönnettiin pelilisenssi Tanskaan 0001

PokerStars ilmoitti viime viikolla, että sille on myönnetty pelilisenssi Tanskan pelimarkkinoille. Vuoden vaihteen jälkeen Tanskassa astuu uusi pelilaki voimaan, jonka ansiosta pelimarkkinoista tulee paremmin säännösteltyjä. Yhtiöt voivat hakea pelilisenssiä avautuville markkinoille ja samalla yhtiöt lupautuvat maksamaan tietyn prosentin tekemästään tuotoista veroina Tanskan valtiolle.

Uuden pelilisenssin myötä PokerStars tulee avaamaan uuden sivuston tanskalaisille pelaajille 1.tammikuuta.2012. Sivusto tulee käyttämään osoitetta www.PokerStars.dk. Sivustolla pelaajat voivat osallistua nettiturnauksiin ja pelata muita pelaajia vastaan maailmanlaajuisesti.

PokerStarsin tavoitteena on ollut olla ensimmäisten yhtiöiden joukossa, jotka astuvat uudelle säännöstellylle pelimarkkinoilla. PokerStars tunnetaan tällä hetkellä maailman johtavana nettipokerisivustona ja se on muodostanut suuren pelaajien yhteisön sivustojensa kautta.

“Tanskan lakiuudistus on tärkeä ja samalla positiivinen merkkipaalu pokerin maailmanlaajuiselle kehitykselle ja kunnioitukselle,”

sanoi Theo Jorgensen, Team PokerStars Pron tanskalainen jäsen.

“Odotan innolla pelaamista www.PokerStars.dk sivustolla ja että voin kilpailla muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa.”

PokerStarsille on jo aiemmin myönnetty pelilisenssit Ranskaan, Italiaan, Viroon, Belgiaan ja Man-saarille.

Rekisteröityäsi PokerStarsille PokerNewsin kautta olet oikeutettu osallistumaan yksilöllisiin tarjouksiimme, jotka teemme yhteistyössä sivuston kanssa. Lisäksi voit lunastaa 100% ensitalletusbonuksen $600 asti käyttäen bonuskoodia STARS600 ja markkinointikoodia FINNISHPOKERNEWS.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories