2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event päivä 3: D’Auteuil johdossa, Jaka aivan kannoilla

Phil D’Auteuil

2012 PokerStars Caribbean Adventure Main Event jatkui tiistaina ja reilun neljän pelitason jälkeen Phil D’Auteuil johtaa turnausta 1.472 miljoonalla pelimerkillä. Sam Greenwood (1.401 mijoonaa), Faraz Jaka (1.22 miljoonaa), Alex Fitzgerald (1.154 miljoonaa), Anthony Gregg (1.129 mijoonaa) ja Kyle Julius (1.019 mijoonaa) ovat aivan D’Auteuilin kannoilla.

Päivän alkaessa turnauksessa oli vielä 183 pelaajaa mukana, vain 23 pelaajaa vajaa rahasijoista. Rahakupla puhkaistiinkin ensimmäisellä pelitasolla. Faraz Jaka aloitti pelaamisen turnauksen johdossa ja onnistui säilyttämään paikkansa top 5. Vaikka hän tuplasikin pari pelaajaa mukaan lukien Team PokerStars Prot Barry Greensteinin ja Javier Dominguezin, Jaka onnistui voittamaan myös hyviä potteja päättäen päivän 1.22 miljoonaan pelimerkkiin. Jaka on todella vaarallinen pelaaja ja hän on uhka muille pelaajille, kun hänellä on runsaasti pelimerkkejä.

Turnauksessa on enää jäljellä yksi nainen Xuan Liu päätti päivän 680,000 pelimerkillä, kun hänen {j-Spades}{j-Hearts} jätkäparinsa pitivät Mikhail Shikhworichin {7-Spades}{7-Diamonds} vastaan.

Pat Pezzin, Robert Rosen, JC Alvarado ja David Inselberg olivat niiden pelaajien joukossa, jotka epäonnistuivat selviämään rahoille. Kuitenkin usea tunnettu pelaaja onnistui voittamaan rahaa kuten Shane “Shaniac” Schleger, Leif Force, Liv Boeree, Randy “nanonoko” Lew ja 2011 November Niner Phil Collins.

Turnauksessa on vielä mukana muutama Team PokerStars Pro. Dominguez, Luca Pagano, Jan Heitmann ja Arnaud Mattern selviytyivät kaikki jatkoon.

Myös viime vuoden mestari Galen Hall puollustaa vielä tietteliään, Viime vuonna hän voitti $2.3 miljoonaa ja sijoittui kolmanneksi tämän vuoden $100,000 Supernauksessa. Hall tulee tosin palaamaan pelipöytiin vain 168,000 pelimerkillä.

Pelit jatkuvat keskiviikkona klo 17.00 GMT, joten varmista että seuraat turnauksen tapahtumia PokerNewsin live-raportoinnista.

Mitä ajattelet nyt?

More Stories

Other Stories